Partner

CvJO Berkelland

Partner
CvJO Berkelland
Regio
  • Achterhoek
Bezoek mijn website

Het Centrum voor Jong Ondernemerschap Berkelland is het bekendste platform voor ondernemerschap en vernieuwing in Berkelland. Starters en zelfstandig professionals zoeken samen met studenten van onder andere Saxion, Han en Aoc de samenwerking met instellingen en het regionale bedrijfsleven. Samenwerking die leidt tot inspiratie en vernieuwing binnen opdrachten die er voor de regio toe doen. Naast de ondernemers en ondernemende studenten beschikt Berkelland over een schil van ondernemingen die met raad en daad ondernemers en initiatieven willen helpen en ook mee denken over groei en financiering.

Ondernemersplannen, innovatieve ideeën en de behoefte aan samenwerking vallen in de Achterhoekse vruchtbare aarde. Zij ontkiemen tot concrete en waardevolle voorstellen en opdrachten die bovenregionale toepassingen hebben. Dit is de plek waar je door samen te werken ook je eigen bedrijf een boost kunt geven.

Wil jij de huidige groep van ondernemers en studenten leren kennen of heb je ideeën over innovatieve projecten? Meld je dan aan voor oriënterend gesprek of kom bij ons werken in Eibergen, om zelf de sfeer te ervaren.

Info@cvjoberkelland.nl of bel met Hans Wennekes; 06 518 72 153.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial