Partner

Ondernemerscentrum ROZ Groep

Partner
Ondernemerscentrum ROZ Groep
Regio
  • Twente
Bezoek mijn website

De bevordering van ondernemerschap. Dat is waarvoor ROZ zich iedere dag met zo’n 30 medewerkers inzet, al sinds 2005. Dat doen we met een uitgebreid dienstenpakket voor ondernemers en starters. We willen de kansen op succesvol ondernemerschap zo groot mogelijk maken.

Het ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) biedt advies, begeleiding, coaching en trainingen aan ondernemers, zzp’ers en starters. Ook beschikken wij over verschillende financiële arrangementen (Bbz) en gespecialiseerde schuldhulpverlening voor ondernemers.

Daarnaast bieden we huisvestingsmogelijkheden voor startende en kleine ondernemers in Ondernemerscentrum H164 (waarin het ROZ ook gevestigd is).

Intervisie

De ROZ Groep is de uitvoerder de intervisie bijeenkomsten in de regio Twente. De intervisie is onderdeel van het startversneller programma. Het doel van intervisie in een groep elkaar verder te brengen in het ondernemerschap. Intervisie is een middel om van elkaar te leren op basis van de praktijk van de dagelijkse werksituatie.

Volg en like ons:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial