Partner

Startershuis DOEN!

Partner
Startershuis DOEN!
Regio
  • Hardenberg
Bezoek mijn website

Voor veel starters is de stap naar daadwerkelijk ondernemerschap niet makkelijk. Om een succesvolle start te maken biedt Startershuis DOEN! alle mogelijke ondersteuning; het bieden van trainingen, spreekuren en coaching. De starter moet voor al zijn vragen op het gebied van ondernemerschap terecht kunnen bij Startershuis DOEN!

Daarnaast is Startershuis DOEN! ook een fysieke locatie waar starters zich kunnen vestigen en waar betaalbare (flex)plekken gehuurd kunnen worden.  Hierdoor wordt Startershuis DOEN! een broedplaats van vernieuwing: met het samenbrengen van starters kunnen er interessante cross-overs en kruisbestuivingen plaatsvinden, het delen van kennis vermeerdert niet alleen kennis,  maar vermenigvuldigt die ook!

Intervisie

Startershuis DOEN! is de uitvoerder de intervisie bijeenkomsten in de regio Hardenberg. De intervisie is onderdeel van het startversneller programma. Het doel van intervisie in een groep elkaar verder te brengen in het ondernemerschap. Intervisie is een middel om van elkaar te leren op basis van de praktijk van de dagelijkse werksituatie.

Volg en like ons:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial