Partner

Ondernemersloket Steenwijkerland

Partner
Ondernemersloket Steenwijkerland
Regio
  • Steenwijkerland
Bezoek mijn website

Startersbijeenkomsten
Als u uw eigen bedrijf wilt starten en laten doorgroeien, zijn er veel organisaties die u kunnen ondersteunen. Vanuit het ondernemersloket van de gemeente Steenwijkerland worden samen met netwerkorganisaties elke maand een bijeenkomst voor startende ondernemers georganiseerd. Deze bijeenkomsten kunt u gratis bijwonen. De informatie die tijdens deze bijeenkomst wordt gegeven, kan u helpen bij een goede start van uw bedrijf.

Intervisiebijeenkomsten
Zowel startende als gevestigde ondernemers kunnen veel leren van andere ondernemers. Veel vragen waar zij mee worstelen, zijn voor andere ondernemers ook herkenbaar. Door regelmatig bij elkaar te gaan zitten, kennis en ervaring te delen, kunnen ondernemers elkaar steunen en stimuleren door te praten over en te leren van elkaars ervaringen. In een intervisiegroep bespreken de deelnemers, onder deskundige begeleiding, elke keer één of meerdere praktijkvragen van één van de ondernemers. Deze intervisiecyclus is een onderdeel van het Startversneller-programma.

Het doel van intervisie in een groep elkaar verder te brengen in het ondernemerschap. Intervisie is een middel om van elkaar te leren op basis van de praktijk van de dagelijkse werksituatie. De groep bestaat uit zes tot acht personen en komt minimaal vier keer bijeen. Gun jezelf ook die groeimogelijkheid en geef je ondernemerschap op deze laagdrempelige manier een boost. Vanuit het Ondernemersloket Steenwijkerland biedt deze intervisie aan, de uitvoerder van de intervisie bijeenkomsten voor deze regio is Doeve MKB-advies.

Ondernemers met een voucher van De Startversneller kunnen in ieder geval ook gebruik maken van deze intervisiemogelijkheid. De aanmelding voor deze ondernemers vinden plaats door middel van je aanmelding voor De Startversneller. Ben je geen ondernemer die coaching en/of opleiding via De Startversneller hebt aangevraagd, vraag dan naar je mogelijkheden om aan te sluiten bij een intervisiegroep. Meer informatie voor deze groep ondernemers is op te vragen via de accountmanager bedrijven of via info@steenwijkerland.nl

Volg en like ons:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial