Partner

Startup Apeldoorn

Partner
Startup Apeldoorn
Regio
  • Veluwe

Een platform voor ondernemerschap en innovatie in Apeldoorn. Eén plek waar startups, onderwijs, zorg, zelfstandig ondernemers en mensen in loondienst allemaal samenkomen. Waar ze op vernieuwende manieren kunnen samenwerken, inspiratie op kunnen doen en van elkaar kunnen leren. Dat is Startup Apeldoorn.

Drie aanjagers van innovatie en ondernemerschap
De aanjagers van Startup Apeldoorn zijn Wiebe Bakker, Shira van der Werf en Bas Mennink. Alledrie zoeken we constant naar mogelijkheden om partijen en innovatieve ideeën met elkaar te verbinden. Dus heb je een ondernemend idee, een innovatievraagstuk of een opdracht? Wacht dan niet af, maar neem contact op!

Wij geloven in partnerschappen
Wij geloven in elkaar versterken door samenwerking. Sinds eind 2016 werken we samen met onze partner het Center of Excellence for new media technologies (CoE). Het CoE is een knooppunt voor kennisontwikkeling en innovatie voor nieuwe media en (informatie)technologie. Startup Apeldoorn en CoE werken samen waar het gaat om het combineren van ondernemerschap van de toekomst en sociale, creatieve en technologische innovatie.

Interesse in een partnerschap tussen Startup Apeldoorn en jouw organisatie of instelling? Om zo het innovatieve en ondernemersklimaat van Apeldoorn samen verder te versterken? We gaan graag het gesprek met je aan.

Volg en like ons:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial