Ondernemende dames opgelet! Activeer de kracht van intuïtie, energie en plezier bij het FUN-TUITION-EVENT

9 November

Margot Morrenhof:

Ik geloof dat ondernemerschap niet alleen gaat om hard werken om groei en zakelijk succes te behalen, maar juist om je persoonlijk te ontwikkelen en plezier te beleven. Daardoor ontstaat er ruimte waarin je niet alleen je bedrijf naar nieuwe hoogten tilt, maar ook jezelf. Door je intuïtie te ontwikkelen en er steeds meer op te vertrouwen open je de deuren naar nieuwe perspectieven.

Onze interactieve workshops en inspirerende sessies zijn ontworpen om je intuïtieve krachten te versterken. Je zult ontdekken hoe het vertrouwen op je innerlijke wijsheid je pad kan verlichten en je beslissingen kunt nemen die je verder brengen dan je ooit had gedacht.

Door de positieve energie en fun tijdens dit event te activeren, je te verbinden met gelijkgestemde ondernemers die net als jij streven naar groei en succes.  Je wordt omringd door mensen die begrijpen dat plezier en enthousiasme de brandstof is voor het bereiken van je doelen.

Leer van ervaren ondernemers, ontwikkel vaardigheden die je direct kunt toepassen en ontdek nieuwe manieren om je grenzen te verleggen.

We sluiten de dag af met een gezellige netwerkborrel. Dit is de perfecte gelegenheid om te ontspannen, nieuwe connecties op te doen en bestaande relaties te versterken. Je zult merken dat de connecties die je tijdens Fun-tuition maakt, niet alleen waardevol zijn voor je bedrijf, maar ook voor je persoonlijke reis. Ontmoet getalenteerde en ambitieuze vrouwelijke ondernemers die jouw passie delen.

Bij Fun-tuition streven we ernaar om jou een ervaring te geven die verder gaat dan traditionele netwerkevenementen.

Koop je ticket en ontdek hoe je intuïtie, energie en plezier kunt inzetten voor een transformatie in je ondernemersreis.
Kom lekker samen met je business buddy! Ik kan niet wachten om je te ontmoeten, een geweldige middag samen te beleven.

Volg en like ons:
Meer info en aanmelden hier
Datum 9 November 2023 Tijd 13:30 -
Locatie

Scheepvaartstraat 7 in Deventer

Prijs Zie website!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial