Evenement De Groei Tafel

9 November

Tijdens dit evenement word je geïnspireerd met interessante sprekers, waarvan jij veel kunt leren, zoals Eva van Rikxoort, CEO van Thirona. Deze impact-driven entrepreneur zal je meer kunnen vertellen over haar achtergrond als entrepreneur in een technische industrie. Daarnaast zal Joyce Knappe, CEO van Pro Parents aanwezig zijn, die zich verdiept in het mogelijk maken van carrière én gezin. Zij zullen vertellen over hun ervaringen rondom ondernemen en fundraisen, en daarnaast ook vele vragen kunnen beantwoorden rondom bedrijfspotentie en meer.

HOE AANSCHUIVEN AAN DE GROEI TAFEL JE KAN HELPEN:
We willen je graag helpen bij het beantwoorden van vragen rondom je bedrijfspotentie en financieringsmogelijkheden. Een paar voorbeelden van vragen die je beantwoord kunt krijgen aan tafel met de experts:

◊ Wat benut je nu wel en haal je daar het meeste uit?

◊ Zijn er onbenutte mogelijkheden, maar vraag je je af hoe je de mogelijkheden kunt aanvliegen?

◊ Denk je na over je financiële plaatje en vraag je je af wat je wel of niet zelf zou moeten financieren en de wijze waarop is ook een vraagteken?

◊ Heb je een bedrijfsplan gemaakt en zou je daarop willen sparren met een expert?

◊ Hoe kan ik mijn pitch voor mogelijke investeringen nog beter maken? Of hoe maak ik een pitch?

Wil je van de mogelijkheid gebruik maken om “een frisse blik” op je groeiplan te werpen of te sparren met experts – dan is dit hét event voor jou!

Je resultaat zal een stevig pakket aan frisse inzichten, kansen en mogelijkheden zijn en een aantal nieuwe experts en ondernemers in je netwerk!

Volg en like ons:
Meer info en aanmelden hier
Datum 9 November 2023 Tijd 14:00 - 18:00
Locatie

Arnhems Buiten
Utrechtseweg 310, gebouw B30
6812 AR Arnhem

Prijs Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial