Webinar leiderschap en personeelsontwikkeling in een krappe arbeidsmarkt

26 February

In 2024 kun je niet meer zo makkelijk aan personeel komen, ze behouden en motiveren als een paar jaar geleden. Alleen maar zwaaien met een grote zak geld is en voor veel bedrijven niet haalbaar, en ook niet wenselijk. Daarmee krijg en behoud je geen loyale en gemotiveerde mensen. En wat is er eigenlijk tegenwoordig nodig om mensen goed te laten functioneren?

In dit webinar hoor je hoe je:

  • Tijdig plant welke vacatures je de komende jaren verwacht te gaan krijgen en hoe je die gaat vervullen
  • Je medewerkers kunt motiveren en ontwikkelen, ongeacht leeftijd of positie
  • Het beste leiding geeft om het meeste uit je team te halen
  • Kunt zorgen dat je volledig voldoet aan wet en regelgeving rondom HR
  • Welke subsidies tot 25000 euro (en zonder eigen bijdrage!) voor bedrijven voorhanden zijn en hoe je die kunt aanvragen

In dit webinar is voldoende ruimte voor jouw vragen.

Presentatie is in handen van Lizanne Jakobs. Ze is de oprichtster van Brilliant Work, meermaals verkozen tot beste coachings- en adviesbureau van Nederland voor het MKB. Dit 12-koppige team voert zeer veel gesubsidieerde trajecten uit op het gebied van bedrijfsgroei en personeelsontwikkeling. Lizanne is een veelgevraagd spreekster die op een entertainende manier complexe vraagstukken simpel kan uitleggen en veel ervaring heeft in het begeleiden van het MKB in dit soort trajecten.

Voor wie?

Ondernemers, directeuren, managers en HR medewerkers van bedrijven die nu 2-250 medewerkers hebben of dit het komend jaar zullen behalen.

 

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 26 February 2024 Tijd 12:20 - 13:45
Locatie

Online

Prijs Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial