Hoe zorg je voor een optimale cash flow in je bedrijf?

Workshop door Lizanne Jakobs

22 June

Als ondernemer of MT-lid kun je je beste werk leveren als er voldoende geld is voor je bedrijfsambities. Vooral bij bedrijven waar er veel seizoensgebondenheid is, die een nieuwe fase in gaan of gaan groeien, is cash flow vaak wel een kritische succes factor.

In deze workshop leer je:

✅ Hoe je inzicht krijgt in je bedrijfsinkomsten en uitgaven

✅ Hoe je die zo goed mogelijk op elkaar laat aansluiten

✅ Wat je opties zijn als daar een (tijdelijk) gat in zit

✅ Wat is het verschil tussen een lening, subsidies, doorlopend krediet, FFF geld, een business angel of VC

✅ Wanneer is crowdfunding handig

✅ En hoeveel je kunt ophalen

Aan de hand van voorbeelden zoals een nieuw opgezette sportschool, een lopend accountantskantoor en een sterk groeiend medtech bedrijf, hoor je wat de verschillende scenario’s zijn. Zo wordt ook voor jouw bedrijf duidelijk wat de beste opties zijn! Natuurlijk is er genoeg ruimte voor vragen tussendoor in deze hele interactieve sessie. In tegenstelling tot veel sessies over financiën, wordt dit geen droog verhaal, maar één waar je enthousiast van wordt als ondernemer.

Deze workshop wordt gegeven door Lizanne Jakobs. Zij heeft 25 jaar (!) bedrijfservaring waarvan 12 jaar als bedrijfscoach en ondernemer met een sterk gegroeid team. Brilliant Work is in 2022 ook verkozen tot het beste bedrijfscoachingsbureau van Nederland door Acquisition International. De meeste coachingstrajecten bij Brilliant Work zijn overigens op gesubsidieerde basis voor zowel ZZP-ers als het MKB.

Lizanne leidt workshops op een hele open manier én met een vleugje humor.

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 22 June 2023 Tijd 16:00 - 18:30
Locatie

Hubbz, Jansbuitensingel 6
Arnhem

Prijs Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial