Hoe krijg je (meer) omzet in het buitenland?

Heb je plannen om zaken te doen in het buitenland, of wil je daar meer omzet behalen? Dan is dit gratis webinar iets voor jou!

14 July

Over dit evenement

Een gratis webinar op donderdag 14 juli 2022 over hoe je kunt starten met de verkoop van producten of diensten naar het buitenland. Of als je wat klanten hebt buiten Nederland, hoe je dit structureel en grootschaliger kunt aanpakken. Of je nu een eenpitter bent met een webshop, of een MKB bedrijf met een product of dienst die je ook in het buitenland wilt wegzetten, dit is het webinar wat je niet wilt missen! We behandelen onder andere:

• Wat zijn de kansen qua export voor mijn bedrijf?
• Wat voor wet en regelgeving moet ik aan denken?
• Moet ik het zelf doen of via een distributeur of agent?
• Wat voor overheidssteun kan ik krijgen bij export?
• Hoe kan ik een exportplan laten maken met behulp van subsidie?

Natuurlijk beantwoorden we ook alle vragen die je maar hebt over alles wat met verkoop naar het buitenland te maken heeft. De webinar is zowel geschikt voor startende als voor heel gevestigde bedrijven. Lizanne Jakobs van Brilliant Work is de spreker, ze is bedrijfscoach en adviseur. Ze is drs in de Internationale Bedrijfscommunicatie, spreekt zes talen, is verkozen tot een van de 50 beste consultants van het Verenigd Koninkrijk waar ze jarenlang woonde en heeft zelf vele jaren gewerkt als internationale sales & marketing manager. Ze is oprichtster van Brilliant Work, meermaals verkozen tot beste coachings- en adviesbureau van Nederland voor het MKB.

Ervaringen van eerdere deelnemers:

Wat heb je geleerd of hoe vond je het om mee te maken?

Niels Meijer van SVSB – “Waar je allemaal rekening mee moet houden wanneer je wilt gaan exporteren.”

T. Voermans van Noviotissue – “Goed om het totaaloverzicht van mogelijkheden en uitdagingen te hebben.”

Demi de Bruin (HAN)- “Zeer interessant en heeft me een goed beeld gegeven over wat nodig is en wat het inhoudt om een onderneming naar het buitenland te brengen.”

Marlou de Ridder, Leaf Kiteboarding – “Dat van de verschillende betalingstermijn per land vond ik goed om te weten. Ook de info over subsidies was ik zelf niet achter gekomen. Verder vind ik het heel prettig om nu te weten waarbij Brilliant Work mij allemaal bij kunnen helpen ofwel een soort eerste intake. Onverwachts ook dat jullie een beetje kennis hebben over octrooien.”

Donderdag 14 juli 2022, 12:30 – 14:30 CEST

Klik hier om je aan te melden.

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 14 July 2022 Tijd 12:30 - 14:30
Locatie

Webinar

Prijs Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial