Het ideale medewerkersontwikkelbeleid opzetten

Webinar door Lizanne Jakobs, oprichtster van Brilliant Work

16 February

Het ideale medewerkersontwikkelbeleid opzetten – met subsidie

Het is natuurlijk geen geheim Рin deze krappe arbeidsmarkt is het niet eenvoudig voor bedrijven om de juiste mensen aan te trekken en te houden. Daarom wil je zorgen dat jouw medewerkersontwikkelbeleid de beste is. Dat je op tijd voorziet wat voor vacatures je gaat hebben, wanneer en waar je moet gaan werven. En bovendien wat je eigen medewerkers willen, hoe zien zij hun carri̬re ontwikkelen? Wat ga jij doen om ze te helpen door ontwikkelen en gemotiveerd blijven om in jouw bedrijf over te stappen.

Want ondanks alle kosten stijgingen gaan medewerkers vooral weg omdat ze het ergens niet leuk hebben of hun volledige potentieel er niet uit krijgen. Hoe krijg je dit voor elkaar, op een manier dit past bij de omvang van je bedrijf, je sector en je budget?

Met o.a. de juiste HR structuur, documenten en procedures. Iets dat in veel MKB bedrijven mist. Maar ook de juiste soft skills, zoals luisteren, coachen en leidinggeven. Of je nu net een paar man personeel hebt maar verdere groei voorziet, of al een echt MKB bedrijf bent met poten, er valt meestal nog wel wat te verbeteren. Dit is leuker, goedkoper en duurzamer dan nieuw personeel proberen te werven.

In dit webinar vertellen we je wat de stappen zijn, welke subsidie er is en hoe je er aan komt. Er is namelijk tot 92% dekking mogelijk op onze hulp voor dit soort trajecten!

Natuurlijk is er voldoende mogelijkheid om vragen te stellen tijdens dit webinar, we horen graag je vragen. Schrijf je in als je als ondernemer, MT lid of HR manager hier meer over wilt weten.

Het webinar wordt gegeven door Lizanne Jakobs, oprichtster van Brilliant Work. Dit team van 12 coaches is drie maal uitverkozen tot beste coachings- en adviesbureau van Nederland voor het MKB door Corporate Vision Magazine en Acquisition International. De meeste trajecten bij Brilliant Work worden gefinancierd met behulp van subsidie. Lizanne heeft lange tijd in het Verenigd Koninkrijk gewoond, waar ze door Enterprise Nation werd verkozen tot een van de 50 beste consultants van het land. Ze is drs in de bedrijfscommunicatie, gecertificeerd Ology coach en DiSC trainer.

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 16 February 2023 Tijd 12:25 - 13:45
Locatie

online

 

Prijs Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial