Omzetkansen in Duitsland juist nu!

Webinar door Lizanne Jakobs in samenwerking met Nicki Welchering één van de Duitse advocaten bij het Dutch Desk team van ALPMANN FRÖHLICH

23 January

Ook juist nu in deze onvoorspelbare tijden is Duitsland nog steeds een mooie, grote markt die zeer aantrekkelijk is voor Nederlandse bedrijven. Met 80 miljoen inwoners op een kleine afstand van Nederland en 21% aandeel in de Europese economie biedt het veel kansen. Of je nu een webshop hebt en je wilt leveren aan Duitse consumenten, of grote infraprojecten aan Duitse overheden wilt verkopen, je goed informeren over de do’s en dont’s in dit land is belangrijk om je kans van slagen te vergroten. In dit webinar zullen Lizanne Jakobs en Nicki Welchering je wegwijs maken in:

  • Duitse zakencultuur
  • De beste commerciële strategie voor Duitsland
  • Subsidies rondom export
  • Wetgeving waar je rekening mee moet houden

Lizanne Jakobs is oprichtster van Brilliant Work, het coachings- en adviesbureau voor ZZP´ers en MKB´ers op het gebied van bedrijfsgroei en export. Als voormalig internationaal sales manager, drs in de Internationale Bedrijfscommunicatie en export coach heeft ze veel ervaring in het zakendoen met Duitsland.

Nicki Welchering is één van de Duitse advocaten bij het Dutch Desk team van ALPMANN FRÖHLICH. Zijn expertise is het Duitse Vennootschapsrecht, Ondernemingsrecht en het Internationaal economisch recht. Hij heeft in Münster en deels in Nijmegen gestudeerd en spreekt naast Duits en Engels ook vloeiend Nederlands.

Er is ruim gelegenheid tot het stellen van vragen

Lizanne Jakobs en Nicki Welchering geven tijdens en na afloop van de presentaties antwoord op al jouw vragen.

 

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 23 January 2023 Tijd 12:30 - 13:30
Locatie

online

 

 

Prijs Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial