Intervisie bijeenkomsten

25 January

Ondernemers, zowel starters als gevestigde, kunnen veel leren van andere ondernemers. Veel vragen waar zij mee worstelen, zijn voor andere ondernemers ook herkenbaar. Door regelmatig bij elkaar te gaan zitten, kunnen ondernemers elkaar steunen en stimuleren door te praten over en te leren van elkaars ervaringen. In een intervisiegroep bespreken de deelnemers, onder deskundige begeleiding, elke keer één of meerdere praktijkvragen van één van de ondernemers.

De groep bestaat uit zes tot acht personen en komt vier keer bijeen. Gun jezelf ook die kans om een boost aan je onderneming te geven. Het Ondernemershuis biedt intervisie aan door Marieke Langenberg en Jacqueline Brouwer-Blok.

Het Ondernemershuis Deventer is de uitvoerder van de intervisie bijeenkomsten in de regio Deventer. De intervisie is onderdeel van het startversneller programma. Het doel van intervisie in een groep is elkaar verder te brengen in het ondernemerschap. Intervisie is een middel om van elkaar te leren op basis van de praktijk van de dagelijkse werksituatie.

Meer informatie op www.ondernemershuis-deventer.nl

Aanmelden kan via: info@ondernemershuis-deventer.nl.
Ondernemers met een voucher van De Startversneller kunnen ook gebruik maken van deze intervisiemogelijkheid.

Intervisie_bijeenkomsten

 

Volg en like ons:
Datum 25 January 2019 Tijd 09:30 - 12:30
Locatie

Deventer

Prijs
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial