Leergang Toekomstgericht Ondernemen en Leiderschap – Ondernemershuis Deventer

De wereld verandert snel. Blijf succesvol. Blijf in beweging, en verander mee als ondernemer!

13 September

De wereld verandert snel. Blijf succesvol.
Blijf in beweging, en verander mee als ondernemer!

De wereld verandert snel. Blijf succesvol en verander mee als ondernemer! Leer in deze nieuwe leergang Toekomstgericht Ondernemen en Leiderschap hoe jij jouw onderneming toekomstgericht houdt, kunt groeien en je diensten steeds kunt laten aansluiten op wat de samenleving van jou verlangt.

Over de Leergang
Tijdens deze leergang leer je hoe je zorgt voor een (nog) betere klantgerichte, concurrerende dienstverlening. Je gaat aan de slag met hoe je zelf aan de merkwaarden van je bedrijf, product, dienst of markt kan werken. Door samen te sparren kom je tot een nog beter plan. Op 13 september is een informatieavond over de Leergang Toekomstgericht Ondernemen en Leiderschap. Meld je alvast aan.

Lestijden
De Leergang start op 4 oktober en eindigt op 18 april 2023. De lestijden zijn op dinsdagavond van 18.30-21.30 uur
op een wisselende leslocatie in Apeldoorn en/of bij Ondernemershuis Deventer.

Het programma
Het programma bestaat uit 14 bijeenkomsten met thema’s als: Ambitie, trends en ontwikkelingen; Business Model Canvas, Ideation, creativiteit, innovatie; Nieuwe verdienmodellen; Impact ondernemen; Grip op financiën, sturingsparameters; Getting things done; Strategische modellen en toekomstscenario’s. Ook zijn er 4 intervisiemomenten en krijg je coaching op persoonlijk leiderschap. De leergang sluit je af met een presentatie over jouw ondernemings- en persoonlijke plannen.

Aanmelden
Mail of bel Robin Beverdam van Saxion om je aan te melden: 088-0191875. Met scholingsvoucher kost deze Leergang jou slechts € 450,- (ipv € 2.950,-). Kom dus snel in beweging en vraag de scholingsvoucher voor 1 augustus. aan!*

Deze leergang is een unieke samenwerking tussen Saxion, ROC Aventus, Rabobank, ABC/LONKT Apeldoorn, MKB Deventer en Ondernemershuis Deventer. De provincies Overijssel en Gelderland steunen het initiatief.

*) Kosten laag dankzij voucher
Deelname aan de leergang kost € 2.950,-. Dankzij een bijdrage van de Provincies kunnen we deze nu echter aanbieden voor € 450,- exclusief BTW aan deelnemers die aan de voorwaarden van de scholingsvoucher voldoen

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 13 September 2022 Tijd -
Locatie

Wisselende leslocatie in Apeldoorn en/of bij Ondernemershuis Deventer

Prijs € 450,- met scholingsvoucher
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial