Online bijeenkomst 9 mei van 19:00 - 20:00 uur over ICT-mogelijkheden voor de zzp'er en kleine ondernemer

9 May

Online bijeenkomst 9 mei van 19:00 – 20:00 uur over ICT-mogelijkheden voor de zzp’er en kleine ondernemer

Als zelfstandig ondernemers hebben we allemaal op één of andere manier te maken met ICT, maar voor de meeste van ons is het niet onze kernactiviteit.

Sterker nog, ICT zorgt vaak voor de nodige ergernissen. Een haperende internetverbinding, plotseling niet meer kunnen printen, een update die de boel in de war schopt, een trage computer waarop het zandlopertje maar blijft draaien, we herkennen het allemaal wel. En toch is ICT ontzettend belangrijk voor ons werk. We kunnen niet zonder. Zonder ICT hadden we tijdens de coronacrisis geen Netwerk578 bijeenkomsten gehad…..

Op 9 mei neemt ons lid Marcel Langevoort ons mee op reis in de wereld van ICT. Hij laat ons zien waar je allemaal aan kunt en zou moeten denken op het gebied van ICT. Hoe je het jezelf door middel van de juiste ICT-oplossingen makkelijker kunt maken, hoe je tijd en geld kunt besparen.

Tijdens deze interactieve bijeenkomst kijken we welke systemen en programma’s we nu gebruiken en welke oplossingen er beschikbaar zijn.

Marcel is ondernemer in IT, met verschillende bedrijven. Zijn onderneming 2ICT ondersteunt het MKB met het maken van de juiste ICT keuzes op het vlak van IT beheer, IT security, IT advies en cloud oplossingen.
Meld je aan bij liesbeth@netwerk578.nl, deelname is gratis

Volg en like ons:
Datum 9 May 2022 Tijd 19:00 - 20:00
Locatie

Online

Prijs Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial