Nieuwe keuzes na 2 jaar pandemie en de maatregelen die daarmee gepaard gaan.

11 May

Voor iedereen zijn het twee bizarre jaren geweest, maar voor ondernemers al helemaal. Je hebt maar moeten leren omgaan met alle maatregelen, sluitingen, veranderingen van de markt die je op je bordje kreeg en misschien nog wel veel meer. De corona maatregelen zijn er nu af en de kans lijkt klein dat die weer in dezelfde drastische vorm en omvang terug zullen keren. Een aantal zaken zullen waarschijnlijk blijvend zijn zoals de verdergaande digitalisering en meer van huis uit werken. Een goed moment om te kijken naar je onderneming en vooral welke positieve keuzes je nu kunt maken. Hoe kun je je bedrijf nu zo neer zetten of aanpassen dat het past bij de huidige markt, je cash flow positie en je eigen wensen?

In deze hele interactieve sessie gaan we kijken naar o.a.:
– Je vaste en flexibele kosten, wat wil je hier mee
– Je team (vaste medewerkers, freelancers en samenwerkingspartners)
– Je product- of dienstenaanbod aanpassen
– Hoe bereik je de doelgroep nu
– Wat wil jij als ondernemer van jouw rol
– Wat wil je voor je bedrijf de komende jaren

Lizanne Jakobs, de oprichtster van Brilliant Work en bekende partner bij Start Up Nijmegen zal deze middag leiden. Brilliant Work is verkozen tot het beste coachings- en adviesbureau van Nederland voor het MKB voor zowel 2019 als 2020. Lizanne is al 12 jaar onderneemster en bedrijfscoach en weet hoe ondernemen er uit ziet in zowel moeilijke als makkelijke tijden. Zo coacht ze onder andere ondernemers i.s.m. de gemeente Renkum die corona steun verkregen. Zij en haar collega’s zijn geaccrediteerd door zowel de provincies Gelderland als Overijssel, als de overheid, om met 50-100% subsidie ​​adviestrajecten voor ZZP en MKB te verzorgen. In haar workshops en bijeenkomsten leer je hele praktische zaken waar je zelf meteen mee aan de slag kan.

Planning:
16:45 inloop
17:00 aanvang programma
18:45 einde programma

Locatie:
Stationsplein 26
6512AB, Nijmegen

Het volgen van de workshop is volledig gratis, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp. Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 11 May 2022 Tijd 17:00 - 19:00
Locatie

Stationsplein 26
6512AB, Nijmegen

Prijs Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial