Andere startups ontmoeten, ervaringen uitwisselen en bijpraten met collega-ondernemers tijdens een borrel.

30 March
Het kan weer! Andere startups ontmoeten, ervaringen uitwisselen en bijpraten met collega-ondernemers tijdens een borrel. Startup Regio Zwolle nodigt je uit voor een netwerkborrel speciaal voor startups op woensdag 30 maart 2022 bij Time To Speak in Meppel.

Aanmelden

Wat kun je verwachten?
De netwerkborrel vindt plaats bij de studio van Dimitri Nashid Khali. Hij is eigenaar van Time To Speak, Online-ALV.nl, SEM productions en Time Star Media. Dimitri blikt terug op een bijzonder zakelijk jaar waar zijn bedrijven gespecialiseerd in eventtechniek en video enorm groeiden. Hoe bouwde hij zijn startups op? Dimitri deelt zijn ervaringen over ondernemen en geeft je een rondleiding door zijn studio. Ontdek op welke manier andere startups innoveren en breid je netwerk uit tijdens de borrel.

Aanmelden
Het event is live op woensdag 30 maart 2022 bij Studio2, Steenwijkerstraatweg 10, 7942 HP in Meppel We starten om 16.00 uur en eindigen om 18.00 uur. Meld je hier aan voor de netwerkborrel in Meppel. Deelname aan het event is kosteloos.

Over Startup Regio Zwolle
Startup Regio Zwolle is een regionaal onafhankelijk platform voor startups in Regio Zwolle. We brengen startups en scale-ups uit Regio Zwolle samen, bieden een podium en proberen ze verder te helpen. Samen bouwen we aan een sterk regionaal netwerk, zodat startups en scale-ups blijven ontwikkelen en (door)groeien in Regio Zwolle.

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 30 March 2022 Tijd 16:00 - 18:00
Locatie

Studio2, Steenwijkerstraatweg 10, 7942 HP in Meppel

Prijs gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial