Een gratis en inspirerende ontbijtsessie voor (startende) ondernemers uit Doetinchem en omgeving

10 November

GEANNULEERD!!! Op vrijdag 10 november a.s. organiseert De Startversneller in samenwerking met De Steck een gratis en inspirerende ontbijtsessie voor (startende) ondernemers uit de regio Doetinchem en omgeving. De Steck is een broedplaats voor ondernemers, onderwijs en overheid. De prestaties die in De Steck geleverd worden overstijgen het persoonlijke succes. Die gezamenlijke inspanningen van alle betrokkenen dragen namelijk in sterke mate bij aan een innovatieve en duurzame toekomst. Een inspirerende omgeving dus voor deze ontbijtsessie.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een enthousiaste spreker zonder ochtendhumeur;
  • Goede koffie, lekkere broodjes én een eitje;
  • Tips & tricks van andere ondernemers;
  •  En je versterkt direct je netwerk.

Kortom, zet je wekker en mis deze ontbijtsessie niet. Je kunt je hier tot 8 november a.s. aanmelden. De ontbijtsessie begint om 07.00 uur en vindt plaats bij De Steck (Raadhuisstraat 25, 7001 EX Doetinchem).

De ontbijtsessie is een kick-off van de intensivering van de samenwerking tussen De Steck en De Startversneller. Vanaf december 2023 is op elke eerste woensdagochtend van de maand, iemand van het team van De Startversneller aanwezig, bij De Steck, voor alle prangende vragen over het programma én bestaat de mogelijkheid om direct persoonlijk het intakegesprek te voeren. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken, je mag gewoon binnen komen wandelen. Wees welkom.

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 10 November 2023 Tijd 07:00 - 09:00
Locatie

De Steck, Raadhuisstraat 25, 7001 EX Doetinchem

Prijs Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial