Social Media Café

24 November

Bij het Social Media Café op vrijdag 24 november vertelt social media expert Judith Elissen (Social Media Salland) wat de kracht van LinkedIn is voor jouw bedrijf en deelt ze ons tips, trucs en de laatste ontwikkelingen.✅

Tijd voor nadere kennismaking met Judith. We stellen haar 3 vragen:

?
Veel ondernemers willen Social media inzetten omdat Social media niet meer weg te denken zijn, maar ervaren een drempel. Naast tijdgebrek of gebrek aan kennis kan het onzekerheid zijn. Hoe zet je het efficiënt in zonder dat het te veel tijd kost? Wat post je? Hoe vaak? Op welke kanalen? Dat kan een reden zijn om het maar niet te doen. Begrijpelijk maar ook zonde. Je (toekomstige) klant zit wel op Social media. Met een simpel strategie- en contentplan, wat (basis)kennis, structuur en toewijding kunnen ze mooie resultaten boeken. Dan wordt het zelfs leuk!

?
Alles wat je aandacht geeft groeit! Als je consistent zichtbaar wordt op Social media, waarde deelt (wie je bent, wat je doet en hoe jij anderen kunt helpen) dan zul je zien dat je de vruchten gaat plukken. Zie het als netwerken. Deel je verhaal en bouw een vertrouwensband op. Ja, dat kost tijd en energie. Maar zodra mensen je gaan vertrouwen, gaan ze eerder met je in zee, bij je solliciteren of iets van je kopen. Het werkt!

é ?
Omdat het leuk, gezellig, leerzaam én gratis is. Je gaat naar huis met nieuwe kennis en handige weetjes waardoor je gelijk aan de slag kunt met je LinkedIn profiel. En wie weet win je het nieuwste boek van Corinne Keijzer ‘400 tips en ideeën voor LinkedIn-posts’. Die gaan we verloten en die wil jij hebben!

?
Aanmelden Social Media Café – ZP Raalte

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 24 November 2023 Tijd 09:30 - 12:00
Locatie

Lampe Raalte

Prijs Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial