Workshop: Vind jouw ideale klant!

18 January

Een heldere omschrijving van je ideale klant is cruciaal voor het succes van je bedrijf. Heb jij jouw ideale klant al gevonden?

Als jij weet wie jouw ideale klant is, kun je je webteksten en posts op social media veel beter op hen afstemmen en inspelen op waar zij behoefte aan hebben. Ook kun je beter checken of jouw aanbod wel op jouw ideale klant is afgestemd. Kortom, je kunt je ideale klant beter bereiken en meer (potentiële) klanten binnenhalen.

Edith Stegeman, marketing strateeg en businesscoach, bij Edith advies & coaching, neemt jullie in een interactieve workshop mee in de do’s en don’ts bij het bepalen van je ideale klant. Kom erachter welke aspecten belangrijk zijn bij het vinden van je ideale klant. Daarmee ga je zelf aan de slag deze avond. Aan  het einde van deze workshop weet jij wie jouw ideale klant is.

Wil jij gericht groeien door je op de juiste doelgroep te richten? Schrijf je dan snel in voor deze netwerkavond. Uiteraard is er ook weer volop ruimte om andere ondernemers te ontmoeten en zo je netwerk uit te breiden.

Bovendien komt de Startversneller vertellen wat er allemaal mogelijk is qua coaching en opleiding.

Schrijf je nu in en ontdek de geheimen van het bepalen van je ideale klant! 🚀

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 18 January 2024 Tijd 19:00 - 22:00
Locatie

Kokki’s Zuiderzeecafé Zuiderzeestraatweg 143, Oldebroek

Prijs Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial