Start voor de Start 25 september

25 September

Voor startende ondernemers uit de regio Zwolle: SAMEN LEREN & GROEIEN. Schuif aan tafel bij een expert en stel je ondernemersvragen. Leer niet alleen van onze experts, maar ook van elkaar. Het is een avond om te delen, te inspireren en samen te groeien in een mooi netwerk.

Als startend ondernemer moet je ineens alles zelf doen. Van boekhouding tot marketing, van verzekeringen tot acquisitie. Dit brengt vaak uitdagingen met zich mee en levert doorgaans ook veel vragen op.

Op maandag 25 september organiseert Start voor de Start een netwerkavond:   SAMEN LEREN & GROEIEN

Schuif aan tafel bij een expert en stel je vragen. We hebben niet één, niet twee, maar vier experts klaar zitten om al je vragen te beantwoorden.

Financieel: Mariska Boer beantwoord al je vragen over btw-aangiftes, boekhouding maar ook over  uurtarieven.

LinkedIn: Nicole van Druten is een expert op LinkedIn. Zij helpt je met hoe je LinkedIn zakelijk zo goed mogelijk kunt inzetten.

Broodfonds: Tim Vredeveld legt je uit hoe een Broodfonds werkt en wat dit voor jou betekent als je ziek of arbeidsongeschikt wordt.

Klanten vinden: Bij Adinda Keizer kun je al je vragen stellen over hoe en waar je klanten kunt vinden en hoe jij dit kunt aanpakken.

Leer niet alleen van onze experts, maar ook van elkaar. Het is een avond om te delen, te inspireren en samen te groeien in een mooi netwerk.

We zijn te gast in de Stadkamer Zwolle en de toegang is GRATIS!  (Aanmelden is gewenst in verband met de catering)

Voel je vrij om ook andere startende ondernemers uit te nodigen.

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 25 September 2023 Tijd 19:00 - 22:00
Locatie

Zeven Alleetjes 1a, 8011 CV Zwolle,

Prijs Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial