Startersdag Veluwe 2020

25 January

Op zaterdag 25 januari wordt er in Nunspeet voor de derde keer een startersdag Veluwe georganiseerd.

De Startersdag Veluwe is een inspirerend event voor startende ondernemers uit de regio Noord Veluwe. De Startersdag Veluwe vindt plaats op zaterdag 25 januari 2020 van 9.00 tot 12.30 uur en wordt in Nunspeet gehouden bij Veluvine.

Tijdens de opening hebben we twee keynote-speakers die de startende ondernemers inspireren met hun verhalen. De sprekers zijn Nico de Jong van Onwijs Marketing (ook coach van de Startversneller) en Suzanne Kemps met haar verhaal over Proud Breast.

Na de sprekers volgt een nieuw onderdeel: De Business Voice Veluwe. In navolging van The Voice of Holland geven maximaal zes starters een pitch voor publiek. Net als bij het televisieprogramma zitten coaches op grote stoelen. Zij kunnen hun stoel omdraaien als zij iets horen dat hen bevalt. Vervolgens gaan de coaches aan de slag (gratis) met de startende ondernemer. Dit belooft een spectaculair onderdeel te worden van de Startersdag Veluwe 2020.

Op de informatiemarkt kun je terecht met al je vragen over ondernemerschap. Experts beantwoorden je ondernemersvragen op het gebied van financieringen, pensioenopbouw, subsidie programma’s, huisstijl, vloggen, klanten vinden, boekhouding, marketing en PR.

Volg en like ons:
Meer informatie?
Datum 25 January 2020 Tijd 09:00 - 12:30
Locatie
Veluvine, F.A. Molijnlaan 186, Nunspeet
Prijs Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial