Webinar Haal meer uit zoekresultaten Espacenet

Octrooidatabank Espacenet bevat een schat aan octrooipublicaties. Maar er komt wel wat handigheid bij kijken om gericht te zoeken in 120 miljoen octrooipublicaties. En vooral om de uitkomsten van die zoektocht te interpreteren.

13 June

Tijdens het webinar ‘Haal meer uit zoekresultaten Espacenet’ laten we met een fictieve case zien welke octrooionderzoeken zinvol zijn om tijdens een ontwikkeltraject uit te voeren, en welke informatie u nog meer uit uw zoekresultaten kunt halen.

Bijvoorbeeld het vinden van aanvullende relevante classificatiecodes, wat de status van een octrooipublicatie is en hoe u eenvoudig octrooipublicaties over een vergelijkbaar onderwerp kunt vinden.

Het webinar ‘Haal meer uit zoekresultaten Espacenet’ is een vervolg op het zoekwebinar ‘Zoeken naar octrooien in databank Espacenet’. Heeft u al ervaring met het zoeken op classificatiecodes en het vinden van de juiste octrooipublicaties in Espacenet? Dan kunt u dit webinar ook los volgen.

Benodigde basiskennis

Bij dit webinar gaan wij ervan uit dat u enige basiskennis heeft over de belangrijkste intellectuele eigendomsrechten. Daarnaast is het belangrijk dat u enige ervaring heeft in het gebruik van octrooidatabank Espacenet. Heeft u deze basiskennis nog niet? Volg dan eerst het webinar ‘Intellectueel Eigendom – introductie rechten en beschermingsvormen’. Of volg het webinar ‘Zoeken naar octrooien in databank Espacenet’.

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 13 June 2022 Tijd 15:00 - 16:00
Locatie

nvt

Prijs gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial