West Betuwe Bruist! Cultuurmarkt in opdracht van Gemeente West Betuwe

10 October

Op dinsdag 10 oktober 2023 presenteert Welzijn West Betuwe in opdracht van Gemeente West Betuwe in samenwerking met de Lingeborgh en het Collectief ‘West Betuwe Bruist!’.

In de aula van de de Lingeborgh organiseren we een cultuurmarkt, waarop kunstenaars, kunstvakdocenten en aanbieders van kunst- en cultuureducatie zich kunnen profileren. Ben jij een kunstenaar, kunstvakdocent of aanbieder van kunst- en cultuureducatie, meld je dan nu aan en zorg dat je erbij bent! Reserveer een stand en maak jezelf zichtbaar op deze markt! Het is dé kans om je te laten zien aan het publiek. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om te netwerken met jongeren.
Klik hier om je aan te melden!

Bezoeker
Draag je bij aan de kunst- en cultuuractiviteiten in de gemeente West Betuwe, en wil je netwerken en in gesprek gaan met jongeren? Meld jezelf dan aan als bezoeker van West Betuwe Bruist. Alle initiatiefnemers, organisatoren, bestuursleden, vrijwilligers, leerkrachten, dorpsraden, kroegbazen, festivalclubs, zelfstandigen en andere belangstellenden zijn meer dan welkom!
Klik hier om je aan te melden!

Workshops/presentatie/optredens
Ben jij een lokale kunst- en cultuuraanbieder en wil je jezelf profileren met een spetterende workshop, een interessante presentatie of een wervelend optreden tijdens het evenement?
Klik hier om je aan te melden!

Volg en like ons:
Meer info hier
Datum 10 October 2023 Tijd 13:00 - 17:00
Locatie
Prijs Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial