Workshop: Een succesvol verkoopgesprek.

Ben je een ervaren verkoper die nog meer resultaat zou willen halen uit je verkoopgesprekken? Of een beginnende ondernemer die met zweet in de handpalmen verkoopgesprekken voert?

7 September

Het maakt niet uit, iedereen die wel eens een klant moet proberen binnen te halen heeft profijt van deze workshop. Hierin bespreken we hoe je potentiële klanten te vragen om een gesprek, de informatie boven tafel kunt halen die je nodig hebt om de deal te sluiten en hoe je vervolgens de klant binnen haalt. Dit alles op een prettige en respectvolle manier die past bij jouw bedrijf en reputatie. Lizanne laat in deze workshop zien hoe je een prettig gesprek kunt hebben met je prospect, hoe je dat gesprek moet structureren, welke vragen je stelt en wat je moet vertellen om de sale te krijgen. Na deze workshop weet je hoe je met minder moeite en minder stress, meer resultaat boekt!

Lizanne Jakobs van Brilliant Work geeft deze avond, zij is een absolute expert op het gebied van verkoop en bedrijfsgroei. Als bedrijfscoach en adviseur is ze zowel door de provincie, Nederlandse en Britse overheid is geaccrediteerd vanwege haar kennis en ervaring. Met 20+ jaar werkervaring in sales, marketing, strategie, management en bedrijfscoaching en als drs in Bedrijfscommunicatie combineert ze het beste van theorie en praktijk. Ze is een enthousiaste spreekster die het publiek heel erg bij de inhoud betrekt en zeer praktische tips geeft. Als oprichtster van Brilliant Work helpt haar team van coaches en adviseurs door heel Gelderland en Brabant ZZP en MKB klanten met omzetgroei, export en een betere interne bedrijfsvoering. Bijna alle trajecten die Brilliant Work verzorgt zijn gesubsidieerd door het rijk of de provincie.

Het volgen van de workshop is volledig GRATIS, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp.

Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening.

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 7 September 2022 Tijd 17:00 - 19:00
Locatie

Stationsplein 26, 6512AB, Nijmegen

Prijs Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial