Workshop: HOE SCHRIJF JE EEN HELDER EN EFFECTIEF SALES EN MARKETINGPLAN?

ALS ONDERNEMER MOET JE WAT DOEN AAN SALES EN MARKETING.

20 October

Maar hoe verdeel ik mijn tijd daarin? Wat ga ik dit jaar wel en niet doen op dit gebied? Hoe weet ik of ik goed bezig ben op dit vlak? Op al deze vragen geeft een goed sales en marketing plan het antwoord. En natuurlijk is de inhoud van dit plan voor elk bedrijf anders. In deze workshop leer je hoe je zo’n sales en marketing plan opstelt, wat er in ieder geval in moet staan, waarom het belangrijk is en vooral hoe je het doet. Zodat het past bij jou, jouw bedrijf, de hoeveelheid tijd en geld die je hebt om dit te doen en bij de resultaten die je wilt bereiken.

Presentatie is in handen van Lizanne Jakobs, de oprichtster van Brilliant Work en bekende partner bij StartUp Nijmegen. Dit coachings- en adviesbureau is verkozen tot de beste van Nederland voor het MKB voor zowel 2019 als 2020. Lizanne is al 10 jaar onderneemster en bedrijfscoach en heeft in totaal 25 jaar ervaring in commerciële rollen in zowel dienstverlenende bedrijven als bedrijven met een fysiek product. Zij en haar collega’s zijn geaccrediteerd door zowel de provincies Gelderland en Overijssel, als de overheid, om met 50-100% subsidie adviestrajecten voor ZZP en MKB te verzorgen. In haar workshops leer je hele praktische zaken die jou echt verder helpen en je meteen kunt toepassen.

Planning:
16.45 inloop
17.00 start
18.00 eten
18.30 vervolg
19.30/20.00 einde

Het volgen van de workshop is volledig GRATIS, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp.

Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Volg en like ons:
Meld je aan
Datum 20 October 2021 Tijd 17:00 - 20:00
Locatie

Stationsplein 26
6512AB, Nijmegen

Prijs gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial