WORKSHOP: ZAAK IN ZICHT bij Startup Nijmegen

14 September

Over de workshop

Wil jij een eigen bedrijf starten maar weet je niet hoe je alle juridische zaken moet regelen? Of heb jij al een eigen bedrijf maar ben je nog niet helemaal wegwijs in het complexe landschap van juridische aspecten die bij het runnen van je eigen onderneming komen kijken? Dan is de workshop “Zaak in zicht”, gegeven door Sam Derks van Waterdicht, iets voor jou!

Bij zakendoen draait het om meer dan alleen je waanzinnige idee; je moet ook de wetten en regelgevingen begrijpen die van toepassing zijn op jouw bedrijf. Van de juiste bedrijfsstructuur kiezen tot het veiligstellen van jouw intellectueel eigendom en het voldoen aan arbeidswetgeving – het is allemaal van belang! Geen paniek, we maken het behapbaar en begrijpelijk voor iedereen, ongeacht de fase waarin jouw startup zich bevindt.

Wat ga je leren?

Tijdens deze workshop leer je:

  • over de meest voorkomende juridische valkuilen en uitdagingen waar startende ondernemers zoals jij mee te maken krijgen;
  • waar je per groeifase juridisch gezien op moet letten;
  • welke contracten je het beste kunt gebruiken afhankelijk van de groeifase waarin je zit (bijvoorbeeld algemene voorwaarden en arbeidscontracten);
  • tips en tricks om als startende onderneming je juridische zaken overzichtelijk te houden.

Over de workshophouder

De workshop wordt gegeven door Sam Derks. In 2019 richtte hij samen met zijn compagnon Waterdicht BV op. Ze merkten namelijk dat er maar weinige juridische contractspecialisten zijn die toegankelijk werk leveren en toch professioneel maatwerk aanbieden. Zo is Waterdicht dé huisjurist van MKB-Nederland geworden. Je kunt bij Waterdicht terecht voor op maat gemaakte juridisch documenten en gepersonaliseerd advies.

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 14 September 2023 Tijd 17:00 - 18:30
Locatie

Locatie:

Stationsplein 26

6512 AB, Nijmegen

Prijs Gratis (Het volgen van de workshop is volledig gratis, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp. Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding. Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening.)
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial