Coach

Frank Landhuis

Coach
Frank Landhuis
Bedrijf
FL Company Coach
Regio
  • Kop van Overijssel
  • Salland
  • Twente
Kennisgebieden
  • Communicatie
  • Leiderschapstraining
  • Marktstrategie
  • Presenteren en netwerken
  • Prototype ontwikkeling
Bezoek mijn website

Als starter kan het je enorm helpen gebruik te maken van netwerken waar nieuwe opdrachten uit voortkomen. Helemaal in het begin, bij het starten, pak je alles aan om maar voldoende werk binnen te halen. Je ontwikkelt je vaardigheden zodat je echt meerwaarde biedt voor de klant. Doen waar je zelf plezier in hebt en waar je de klant ook nog eens mee helpt. Elk jaar ontwikkel jij je en vind je het steeds belangrijker om een focus vast te houden.

Waar Frank je bij kan helpen:

> Het in verbinding brengen met netwerken of contacten en ontdekken welke netwerken interessant zijn.
> Hoe presenteer je je zelf, hoe ben je vindbaar? Moet je het hebben van mond op mond reclame of wil je juist een groter bereik verkrijgen door goed online zichtbaar te zijn?
> Waar ben je goed in, waar leg je de focus?
> Wat is je verdienmodel/ businessmodel? Plan je dit ook op lange termijn of hop je van opdracht naar opdracht?

Goed om te weten, Frank doet het niet alleen. Hij maakt gebruik van zijn kennispartners die aangesloten zijn bij FLCompanyCoach, maar ook zijn netwerk als relatiemanager bij Novel-T is erg interessant waar hij de verbinding legt tussen ondernemers, onderwijs en overheid.

Door zijn achtergrond als industrieel product ontwikkelaar ligt zijn kennis bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Maar hij heeft ook ervaring in het aansturen van een bedrijf met compassionate leadership. De kracht uit de medewerker halen daar ligt zijn interesse.

Frank heeft een passie voor sociale innovatie. Hij is ambassadeur van de Pioniers voor sociale innovatie van Overijssel. Ook is hij ervaringsdeskundige op het gebied van cybercrime en geeft daarvoor lezingen: “masterclass hacken als een service”. Hij verdiept zich in de klimaatverandering en opwarming van de aarde. Frank is aangesloten bij het netwerk nieuwe energie Overijssel en zit in de werkgroep Boost Smart Industry.

Kortom: hij komt graag met je in gesprek en helpt je verder.

Volg en like ons:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial