Coach

Frank Rekers

Coach
Frank Rekers
Bedrijf
4Human Training, Coaching & Advies
Regio
  • Achterhoek
  • Twente
Kennisgebieden
  • Acquisitie
  • Leiderschapstraining
  • Marketing
  • Marktstrategie
  • Opzet onderneming
  • Presenteren en netwerken
Bezoek mijn website

… Haal het beste uit jezelf en creëer succes met je onderneming …! Zoek je een zeer ervaren ondernemerscoach die weet hoe jij je bedrijf kunt laten groeien, zeker in turbulente tijden. Lees dan verder.

Frank Rekers is ondernemer vanaf zijn 26e. Hij is een gedreven ondernemers- en businesscoach die je graag helpt bij ondernemen, bij succes en groei! Met het stappenplan “Volle Kracht Vooruit” zijn velen al ‘echt’ doorgebroken. Hij stimuleert en prikkelt je om te werken vanuit een “krachtige visie” (waar kom jij je bed voor uit/wat is je droom). Dit wordt vertaald in praktische behapbare stappen. Met aandacht voor je positionering, focus, tijdsbeheer, marketing, verkoop, social media, financiën en met aandacht voor je persoonlijke belemmeringen en wanneer jij floreert.

Als jouw coach biedt hij:
• 1 op 1 coaching
• groepssessies Volle Kracht Vooruit met ZZP’ers
• exclusieve toegang voor besloten Facebook groep “Volle Kracht Vooruit”
• gebruik van mijn uitgebreide netwerk

Heb je interesse? Frank nodigt je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.

Zijn hoofdkantoor is in Hengelo en hij is voor ondernemers werkzaam in heel Overijssel en Gelderland.

ZZP’ers over Frank.
Marloes Sahin fotografie:
“Frank is betrokken, gepassioneerd, en energieke man en een soort ideeëngenerator, hij denkt met je mee en heeft originele verhelderende gedachten. Hij geeft richting en zorgt dat je stappen gaat zetten! Ik kijk met veel plezier terug op het afgelopen half jaar!”

Sander Popma – UX Lab
“Door de pragmatische aanpak in combinatie met praktische tips en plannen ben ik gegroeid van starter naar een zelfverzekerde ondernemer. Je leert in dit traject naar de toekomst te kijken en te plannen, maar ook leer je jezelf beter kennen over je kwaliteiten en valkuilen; hiervoor moet je soms ook even uit je comfortzone, maar dit levert zoveel meer inzichten op dan ik ooit had gedacht. Een coaching bij Frank, als beginnende zzp’er, is een aanrader om een solide basis te leggen voor je onderneming om verder te groeien”

Wapke van Piekartz – Verbeter je Zorg
“Met de coaching van Frank wilde ik Piece of Cake ontwikkelen en ‘de eerste meters maken’. Dat is gelukt! De coaching is een aanrader als je als ondernemer (opnieuw) je focus wilt aanscherpen en echte verandering wilt realiseren met je bedrijf”

4Human Training, Coaching & Advies
4Human is in 2003 opgericht door Frank Rekers. Specialisaties zijn leiderschapsontwikkeling, visievorming, communicatie, teamvorming, gastvrijheid, ondernemerschap. Op gebied van 1 op 1 begeleiding zijn de specialisaties: coaching, outplacement en loopbaanbegeleiding. 4Human helpt organisaties, teams en individuen bij hun groei en resultaat. De overtuiging is dat succes wordt bepaald door de persoonlijke groei van mensen.

Volg en like ons:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial