Coach

Frank Rekers

Coach
Frank Rekers
Bedrijf
4Human Training, Coaching & Advies
Regio
  • Achterhoek
  • Twente
Kennisgebieden
  • Acquisitie
  • Leiderschapstraining
  • Marktstrategie
  • Presenteren en netwerken
Bezoek mijn website

Het beste uit jezelf en je onderneming halen!? Duidelijke visie, focus en balans zijn randvoorwaarden voor echt succes.

Frank is ondernemend vanaf zijn 26e. Hij is een gedreven ondernemer (coach) die je graag helpt bij starten en ondernemen, bij succes en groei! Met het stappenplan “Volle Kracht Vooruit” zijn velen al ‘echt’ doorgebroken. Hij stimuleert je om te werken vanuit een krachtige visie (waar kom jij je bed voor uit/wat is je droom). Vervolgens ondersteunt hij bij het maken van de ‘praktische’ stappen om je bedrijf in te richten. Met aandacht voor je positionering, focus, tijdsbeheer, marketing, verkoop, social media, financiën en met bewustwording van je persoonlijke belemmeringen en wanneer jij floreert.

Frank werkt vanuit Hengelo, maar is werkzaam in heel Overijssel en Gelderland, met  steunpunten in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Nijmegen en Zwolle.

4Human Training, Coaching & Advies
4Human is 15 jaar geleden opgericht door Frank Rekers. Specialisaties zijn leiderschapsontwikkeling, visievorming, communicatie, teamvorming, gastvrijheid, ondernemerschap. Op gebied van 1 op 1 begeleiding zijn de specialisaties: coaching, outplacement en loopbaanbegeleiding. 4Human helpt organisaties, teams en individuen bij hun groei en resultaat. De overtuiging is dat succes wordt bepaald door de persoonlijke groei van mensen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial