Coach

Lieve Vriezen

Coach
Lieve Vriezen
Bedrijf
Lieve Vriezen
Regio
  • Achterhoek
  • Arnhem
Kennisgebieden
  • Communicatie
  • Leiderschapstraining
  • Marketing
  • Marktstrategie
  • Presenteren en netwerken
Bezoek mijn website

Met Lieve werk je aan een slimme groeistrategie, een authentieke positionering en het uplevelen van je salescalls. Zodat jij je doelen in je onderneming (omzet, goed passende klanten en vervulling) én als ondernemer bereikt. Maar ook onder jouw voorwaarden werkt.

Aan de slag met je positionering, sales en eigen aanbod? Met jarenlange ervaring in het begeleiden van ondernemers, en al meer dan 4 jaar geselecteerd coach voor de startversneller, helpt ze om je talenten, persoonlijkheid en authenticiteit te (her)ontdekken en nóg krachtiger in te zetten. Lieve werkt met je aan jouw persoonlijke strategie waarmee je een waardevol aanbod aan ideale klanten verkoopt.

Met haar achtergrond in communicatie en sales, helpt ze je jouw boodschap zo neer te zetten, zodat jij in je volle potentieel staat. Daarnaast heeft Lieve achtergrond in het bedrijfsleven en als trainer, daarom werkt ze met bewezen technieken om je ambitie en expertise vlijmscherp naar boven te halen.

Bewust, impactvol en authentiek ondernemen om een ondernemerschap op te zetten dat ten dienste staat van jouw ideale leven.

Na het traject met Lieve neem jij een sterkere positionering in, trek je klanten aan goed bij je passen en ervoor willen betalen. Lieve helpt trainers, coaches, consultants, adviseurs, agencies en andere dienstverleners die hun eigen aanbod (willen) verkopen. Die af willen van uurtje factuurtje of gewoonweg toe zijn aan meer waardering ontvangen voor wat ze te bieden hebben.

Volg en like ons:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial