Coach

Lieve Vriezen

Coach
Lieve Vriezen
Bedrijf
Lieve Vriezen
Regio
  • Achterhoek
  • Arnhem
Kennisgebieden
  • Communicatie
  • Leiderschapstraining
  • Marketing
  • Marktstrategie
  • Presenteren en netwerken
Bezoek mijn website

Ben je op zoek naar een ervaren coach die je helpt doorbreken? Niet door harder te werken maar door slimmer en meer vanuit jouw kracht te werken?

Met jarenlange ervaring in het begeleiden van leiders en ondernemers, en wederom voor het 5e jaar geselecteerd coach voor de startversneller, helpt Lieve je om je talenten, persoonlijkheid en authenticiteit te (her)ontdekken en nóg krachtiger in te zetten. Lieve heeft meer dan 15 jaar ervaring opgedaan in sales en communicatie en daarnaast jarenlang als coach en trainer gewerkt. Lieve werkt met je, aan jouw persoonlijke strategie waarmee je een waardevol aanbod aan ideale klanten verkoopt.

Je hebt een mooie basis neergezet, maar nu is het tijd om echt te gaan verdienen wat je waard bent. Met jouw kennis, kunde en verdiepingen merk je dat je niet langer wil blijven aanmodderen en dat je meer vrijheid in tijd en financiële zin wil ervaren dan je nu doet. Het besluit om niet langer te kiezen voor massa maar voor kwaliteit in aantal klanten/aanbod en jouw inzet, kan alles voor je veranderen!

Kan het eigenlijk beter en simpeler in je business? Bewust, impactvol en authentiek ondernemen om een ondernemerschap op te zetten dat ten dienste staat van jouw ideale leven is waar je groei ligt.

Waarmee Lieve je helpt:

– Jouw boodschap zo neer te zetten, zodat jij in je volle potentieel staat en jij de go to expert bent
– Durven voluit te gaan, de sleutel tot overvloed
– Met zowel praktische tips en adviezen, als met persoonlijke duurzame verandering in leiderschap en mindset
– Continuïteit en simpliciteit in je business aanbrengen
– High Level sales, netwerken en marketing

Door de achtergrond van Lieve (in het bedrijfsleven, als trainer, als ondernemer) werkt ze met bewezen technieken om je ambitie en expertise vlijmscherp naar boven te halen en je te voorzien van slimme marketing, sales en communicatie kennis die je ondernemerschap makkelijker maakt. Ook zet ze disc en andere methodieken in en stelt ze scherpe vragen aan je. Daarnaast hanteert Lieve een systemische inside-out aanpak.

Na het traject met Lieve neem jij een sterkere positionering in, trek je klanten aan goed bij je passen en ervoor willen betalen. 

Lieve is een ervaren coach en helpt al jarenlang ondernemend trainers, coaches, consultants, adviseurs en andere dienstverleners die hun eigen aanbod (willen) verkopen. Die af willen van uurtje factuurtje of gewoonweg toe zijn aan meer waardering ontvangen voor wat ze te bieden hebben. 

Volg en like ons:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial