Coach

Marcel de Groen

Coach
Marcel de Groen
Bedrijf
Marcel de Groen Consultancy
Regio
  • Arnhem
Kennisgebieden
  • Marketing
  • Marktstrategie
  • Opzet onderneming
  • Presenteren en netwerken
Bezoek mijn website

Persoonlijke groei en transformatie om de ondernemer in jezelf in zijn kracht te zetten. Marcel richt zich in de begeleiding op het versterken en uitwerken van je ideeën op diverse niveaus (inhoudelijk, financieel, marketing) en zal je ondersteunen in het maken van keuzes en het zetten van stappen als ondernemer. De coaching is er in het bijzonder op gericht om je kracht, leiderschap en inspiratie om te zetten in actie en doelgerichtheid.

Marcel de Groen is een ondernemer met meerdere bedrijven en ruime ervaring in het begeleiden van ondernemers en start-ups. Sterk in het neerzetten van nieuwe concepten, business development, verdienmodellen, acquisitie, personal branding, marktbewerking en pionieren. Heeft grote kennis van de creatieve industrie met een uitgebreid netwerk en is een ervaren ondernemers- en leiderschapscoach.

Als coach is hij enthousiast, positief, gedreven, creatief, meedenkend en adviserend. Met een koel hoofd en een warm hart maakt hij van ieder gesprek een leerzame en prettige ervaring.

Specialisatie: Kunstenaars en ambachtslieden

Volg en like ons:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial