Coach

Miranda Apeldoorn

Coach
Miranda Apeldoorn
Bedrijf
ZinVol
Regio
  • Arnhem
  • Salland
Kennisgebieden
  • Acquisitie
  • Marketing
  • Marktstrategie
  • Opzet onderneming
  • Presenteren en netwerken
Bezoek mijn website

Zoek je concrete ondernemerscoaching zonder goeroegedoe? Dan ben je bij Miranda aan het juiste adres.

Samen ga je kijken naar je persoonlijkheid, je bedrijfsplannen en de klanten die je hoopt binnen te halen. Op basis daarvan kom je tot acties die bij je passen.

Miranda: “Het doet er namelijk niet toe wat gewerkt heeft voor duizenden anderen. Wat ertoe doet, is wat werkt voor jóu.”

Miranda werkt graag met jou als je verbinding voelt met je werk, en het je niet alleen maar om het geld te doen is. Want je kunt je klant verleiden tot koop, door heel hard op ‘de pijn’ te drukken en ‘nu of nooit!’ in zijn oor te gillen. Of je kunt je klant in zijn waarde laten en hem tonen hoe je dienst of product een oplossing voor hem kan zijn. Of: een behoefte van hem vervult.

Beide methoden werken. Maar de eerste methode gaat soms ten koste van de klant. Ze geeft daarom de voorkeur aan de tweede.

In haar coachingstraject Ondernemer met Ambitie neemt ze samen met jou alle 7 thema’s door, die je nodig hebt om je bedrijf op te bouwen. Van je richting tot je planning. Van je klant tot je prijs. En van je website tot de rest van je online marketing.

Het traject biedt naast inzicht in welke kant je op wil ook structuur en een houvast waar je maanden later nog steeds plezier van hebt.

Miranda coacht al ondernemers in alle soorten en maten sinds 2009.
Handig om te weten: ze heeft ruime ervaring met makers, kunstenaars en culturele ondernemers, en vindt het een uitdaging juist hen voor de waarde van hun werk te laten gaan staan.

Volg en like ons:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial