Coach

Olav Wolters

Coach
Olav Wolters
Bedrijf
Succesfactor.nu
Regio
  • Regio Zwolle
  • Salland
Kennisgebieden
  • Acquisitie
  • Communicatie
  • Marketing
  • Marktstrategie
Bezoek mijn website

Genereer meer leads en omzet met een succesvolle online strategie.

“Mijn naam is Olav Wolters en ik ben verslaafd aan het online succesvol maken van bedrijven en mede-eigenaar bij Succesfactor.nu.”

Online marketing wordt steeds belangrijker voor het succes van bedrijven. Door een gedegen online strategie te ontwikkelen kan een ondernemer met relatief weinig inspanning en investering een constante stroom aan leads en sales genereren. Dit vergroot de kans op succes van de onderneming aanzienlijk.

Startende ondernemers hebben veel verstand van hun business, maar hebben vaak moeite met marketing en sales. Deze twee aspecten van ondernemen zijn cruciaal voor het slagen van de onderneming. Door de SALE-formule in te zetten creëer je een constante stroom aan sales of leads en voorkom je dat je je bezig moet houden met het grootste obstakel: Koude acquisitie.

Starters hebben vaak kleine budgetten. Door veel zelf te doen voorkom je dat er enorme kosten gemaakt worden. Met het coachingstraject van Olav voor startende ondernemers vanuit de Succesfactor.nu Academy leert Olav jou hoe je de SALE-formule voor jouw bedrijf inzet.

Het resultaat: Een online strategie die werkt!

Olav helpt je niet alleen met het opstellen van een online marketing plan, maar ook met het opzetten van de complete online strategie. De combinatie van offline sessies met online leren zorgt ervoor dat na dit traject…

… je website/webshop beter vindbaar is op de juiste zoektermen.
… je business zichtbaar is op social media op de juiste kanalen met de juiste boodschap.
… je website/webshop overtuigend, gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en oplossingsgericht is.
… je website/webshop wordt ingezet voor het verzamelen van leads.
… de verzamelde leads worden opgevolgd door e-mailmarketing en remarketing.

Naam
Email
Titel
Beoordeling
Opmerking