Coach

Peter Zwartscholten

Coach
Peter Zwartscholten
Bedrijf
Avedis B.V.
Regio
  • Kop van Overijssel
  • Salland
Kennisgebieden
  • Acquisitie
  • Bedrijfsfinancieringen
  • Leiderschapstraining
Bezoek mijn website

Een scherpe ondernemerscoach! In zijn loopbaan heeft hij veel businessplannen beoordeeld en zag veel kwaliteitsverschil. De eerste indruk is zoals met zoveel zaken van groot belang. Dat geldt voor het businessplan en ook voor de ondernemer. Ik kan jou helpen met het opstellen of verbeteren van jouw businessplan, het aanscherpen van ondernemende vaardigheden en ik geef graag opbouwende feedback op jouw financieringsvraagstukken.

Ieder ondernemer heeft bepaalde verwachtingen en doelstellingen. Daarnaast zit elke ondernemer met vragen en heeft zijn eigen informatiebehoefte. Avedis B.V. biedt verschillende diensten aan die specifiek toegespitst kunnen worden op ieder afzonderlijke ondernemer en onderneming. Door middel van deze werkwijze kan een antwoord op elke vraag gegeven worden.

Klanten waarvoor Peter werkt hebben behoefte aan een kritisch en eerlijk klankbord om te ontwikkelen als ondernemer en dus de onderneming. Peter komt graag met jou in contact om samen te werken aan de groei van jouw onderneming!

Volg en like ons:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial