Coach

Pieter Peppelman

Coach
Pieter Peppelman
Bedrijf
GroeiSmart
Regio
  • Arnhem
  • Salland
Kennisgebieden
  • Acquisitie
  • Communicatie
  • Marketing
  • Presenteren en netwerken
Bezoek mijn website

Pieter coacht ondernemers met name op commerciële ondernemersvaardigheden. Voor startende ondernemers is commerciële groei vaak erg belangrijk. Hij ziet dat ze zich vooral in het begin heel erg focussen op randzaken, hij leert je te focussen op ondernemen.

Zien waar het potentieel van een ondernemer zit is heel belangrijk volgens Pieter. Door zijn ervaring ziet hij dat potentieel vaak snel. Hij leert starters om daar optimaal gebruik van te maken. Soms is daar wat lef voor nodig, dat kun je leren. Meestal begint het met zelfvertrouwen en wat kennisoverdracht. Zijn coaching zijn een combinatie tussen commerciële groei en persoonlijke ontwikkeling, dat gaat prima samen. Pieter heeft de afgelopen jaren ruim 500 starters op deze manier gecoacht.

Kernkwaliteiten
Zijn sterke kant is om complexe materie plat te slaan tot praktische werkvormen waar jij direct mee aan de slag kunt. Hierbij maakt hij gebruik van zijn kennis en knowhow uit zowel de marketing als psychologie. Zo leert hij je bijvoorbeeld hoe beslissingsprocessen in de hersenen van mensen werken, zodat je inzicht krijgt waarom een klant jouw product/dienst aan wil schaffen. Daarnaast helpt hij je d.m.v. een visueel proces om een duidelijke marketingstrategie te bepalen én in te richten.

Naast commerciële groei en online/offline marketing, kunnen ook praktische zaken zoals budgetteren of netwerken een onderdeel zijn van de coaching. Samen met jou kijken we wat er nodig is om jouw onderneming verder te laten groeien.

Volg en like ons:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial