Coach

Reindert Westrik

Coach
Reindert Westrik
Bedrijf
Strengths to Connect 
Regio
  • Kop van Overijssel
  • Regio Zwolle
Kennisgebieden
  • Communicatie
  • Leiderschapstraining
  • Management
  • Opzet onderneming
  • Prototype ontwikkeling
Bezoek mijn website

Als je weet wat jou uniek maakt, kun je beter richting geven aan je onderneming.

Reindert Westrik is ondernemer en gecertificeerd Gallup StrengthsFinder coach. Hij is geboren en getogen in Zwolle. Reindert is op zijn best wanneer hij groepen en individuen het vertrouwen kan geven dat ze talenten hebben die uniek zijn en hiermee succesvol en gelukkig zullen worden als ze deze optimaal weten in te zetten. Reindert zijn top vijf sterke punten zijn: Actiegerichtheid, Strategisch, Hersteldrang, Leergierigheid en Focus.

Reindert helpt je om je ondernemerstalenten te ontdekken en superscherp te zien wat je moet doen om zelf succesvol te zijn als ondernemer. Sterker nog; je weet de verkregen inzichten direct om te zetten naar actie. Reindert maakt gebruik van de ‘Strengths to Connect’- coachingmethode. De methode begeleidt het proces van heel scherp zien: je weet intuïtief zeker (een aha-moment) welke sterke punten je moet inzetten en wat er moet gebeuren om te komen tot de juiste beslissingen en acties. ‘Zien’ ontstaat als er een optimale balans is tussen ratio en emotie en je in een staat van flow terechtkomt. Wie het beste ziet, neemt de beste beslissingen. Zien geeft tempo, focus en ziel in ondernemendheid, acties en doelen.

Reindert heeft veel ervaring op het gebied van Design Thinking en Lean- Startup processen. Als procesbegeleider begeleid hij vaak innovatiesprints (Hackathons) en het afgelopen jaar was hij Lead organizer van Startup Weekend Zwolle 2018. De combinatie van talenten, teamprocessen en het startup denken is zijn ‘unfair advantage’.

Aan het eind van het traject bij Reindert ben jij in staat om sneller, krachtiger en succesvoller te ondernemen.

Volg en like ons:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial