Coach

Remco Vonk

Coach
Remco Vonk
Bedrijf
Re-Fides Coaching & Advies
Regio
  • Arnhem
Kennisgebieden
  • Acquisitie
  • Leiderschapstraining
  • Marktstrategie
  • Presenteren en netwerken
Bezoek mijn website

Hoe kun je optimaal gebruik maken van jouw talenten en ervaring om succesvol te ondernemen? Die heb je nodig op jouw droom te realiseren: een succesvolle onderneming. Breng jij de juiste focus aan en zorg je ervoor dat je de juiste klanten aantrekt? Past de doelgroep wel bij jouw bedrijf? Remco helpt je bij het aanscherpen van je ondernemingsplan en de acties die daar uit voortkomen. Plannen is prima, uitvoeren is beter!

Heb je de juiste toon in je communicatie zodat deze aansluit bij de door jouw gewenste positionering. Hoe voer je het juiste gesprek tijdens netwerk- en bij acquisitiegesprekken? Welke presentatievaardigheden zet je in? Remco helpt je bij het verbeteren van je presentatie en uitingen op social media.

En als het dan eens tegenzit, wat doe je dan? Hou je dan ook je rust en focus. Blijf dan je balans tussen werk en privé in orde? En blijft je energieniveau dan net zo hoog als anders? Ben je bewust van jouw belemmeringen en hoe je die kunt laten verdwijnen? Remco helpt je hierbij.

Ondernemen is geen kunstje dat je uitvoert, maar gaat over jou als mens en ondernemer. Als je rust, focus en zelfvertrouwen hebt ben je op je best. Zo groei je sneller als mens én ondernemer en behaal je aansprekende resultaten.

Volg en like ons:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial