Coach

Ruben van den Burg

Coach
Ruben van den Burg
Bedrijf
SalesPrikkels
Regio
  • Achterhoek
  • Salland
  • Twente
Kennisgebieden
  • Acquisitie
  • Marketing
  • Marktstrategie
  • Opzet onderneming
  • Presenteren en netwerken
Bezoek mijn website

Met zijn enorme passie voor commercie helpt Ruben jou verder. Deze passie werd beloond met de winst in een landelijke sales verkiezing. Inmiddels zit Ruben als voorzitter van de vakvereniging voor commercie in Oost Nederland dicht bij het vuur. Zijn kennis en ervaring gecombineerd met een flinke dosis ondernemerschap zet hij graag in om jou verder te brengen met jouw bedrijf. Ruben zoekt continu de persoonlijke verbinding en zet zijn creativiteit en netwerk doelgericht in om kansen te verzilveren.

SalesPrikkels prikkelt je om zelf te zeggen wat je stiekem al wist: ‘Dit ben ik. Dit wil ik. Hier sta ik voor en daar wil ik naar toe!’ En het daarna ook… te dóen!’

Klanten omschrijven de werkwijze van SalesPrikkels als open, verrassend en professioneel. Met een gezonde dosis humor, Twentse nuchterheid én daadkracht.

Zomaar een paar belangrijke aandachtspunten van Ruben:

Persoonlijke ontwikkeling (inside discovery trainer): wie ben je als ondernemer en waar ligt je kracht en waar je vuilkuilen? Dit inzicht vormt de basis van een succesvolle samenwerking.

Klantbetekenis staat centraal in zijn werkwijze. Continu van buiten naar binnen kijken. Als de coachee enorme passie heeft in zijn/haar vakgebied maar iemand zoekt die hem/haar kan helpen op commercieel gebied.

Helder krijgen wat ervoor nodig is om het vliegwiel aan het draaien te krijgen, daar ligt zijn kracht! Hij helpt de coachee graag bij het scherp krijgen van het onbenut potentieel dat aanwezig is.

Visie ontwikkeling, de stip op de horizon, en deze vervolgens vertalen in passende een strategie en concreet actieplan.

Als ‘vakidioot’ dichtbij het ‘salesvuur’: als oud winnaar Senior Sales Professional verkiezing in Nederland, voorzitter van de vakvereniging in Oost Nederland (SMA = Sales Management Association)

#klantenwerven, #relatiebeheer, #salesplan, #salesstrategie, #marketingb2b, #kansenverzilveren, #marktgerichtheid, #frisseblik.

Volg en like ons:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial