Coach

Tamara Ranty

Coach
Tamara Ranty
Bedrijf
GroeiLAB!
Regio
  • Nijmegen
  • Salland
Kennisgebieden
  • Acquisitie
  • Communicatie
  • Marktstrategie
  • Presenteren en netwerken
Bezoek mijn website

Leads vinden is één, ze binnenhalen is twee en klanten binnenhouden is drie! Tamara helpt jou met sales vanuit jouw overtuiging en identiteit.

Als business coach begeleidt Tamara jou met het onderzoeken van de markt, de keuze in doelgroep en het aanscherpen van jouw product en/of dienst. Hierbij is leidend dat de marktpositionering moet aansluiten op de behoefte in de markt, maar ook passend moet zijn bij jouw als ondernemer en de kernwaarden van jouw business. Kortom: “maak niet jezelf en jouw business ondergeschikt aan wat de klant zoekt, maar zoek de klant die bij jou past”.

Stap twee is verkopen. Sales is luisteren in het kwadraat. Hoe maak connectie met de persoon tegenover je? Een goed gesprek is top, maar zonder aandacht en connectie is er geen opdracht! Sales zorgt voor omzet en uiteindelijk voor het bestaansrecht van je bedrijf. Iedereen kan sales doen op zijn manier. Het zijn de verwachtingen wat je van jezelf hebt.

Tamara is gedreven om samen met jou resultaten te behalen. Ze heeft als business coach vele jaren ervaring het coachen van ondernemers. Daarnaast is ze zelf ondernemer en als bedrijfsadviseur Sales verbonden aan het ondernemershuis Deventer. In de feedback krijgt Tamara vaak terug dat haar kracht ligt in het écht aansluiten op de behoeftes en kwaliteiten van de ondernemers. Vanuit 100% commitment kan Tamara ook zeker ondernemers confronteren om zo tot nieuwe inzichten en sales-acties te komen.

Volg en like ons:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial