Coach

Wendy Bent

Coach
Wendy Bent
Bedrijf
BENT
Regio
  • Salland
  • Twente
Kennisgebieden
  • Communicatie
  • Leiderschapstraining
  • Management
Bezoek mijn website

Met haar ervaring als accountant en ondernemerscoach kijkt Wendy altijd naar ondernemer en onderneming. Beide zijn belangrijk. Als coach geeft zij geen advies, ze begeleidt je in de zoektocht naar wat belangrijk is. Jij bent de enige die weet wat dat is. Hiermee vergroot je je zelfredzaamheid, waardoor toekomstige vraagstukken beter aan te pakken zijn.

Wat ben ik eigenlijk aan het doen? Wat wil ik nu echt?

Dit zijn o.a. vragen die startende ondernemers hebben.  Wendy werkt graag met de vraag achter de vraag om op een diepere laag te komen. Een laag waar je zelf vaak nog niet naar antwoorden hebt gezocht. Hierdoor wordt het mogelijk om anders tegen jouw ondernemerschap aan te kijken, waardoor er nieuwe mogelijkheden voor je ontstaan.

Wendy werkt al sinds 1994 met en voor ondernemers. Haar ervaring en opleiding als coach (MSc) en accountant (AA) zorgen voor een brede en professionele blik op het ondernemerschap. Daarnaast zorgen haar creativiteit en humor voor een plezierige werksfeer waar jij in staat wordt gesteld te werken aan jouw ondernemerschap.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial