Coach

William Hekman

Coach
William Hekman
Bedrijf
Attitude at work
Regio
  • Salland
  • Twente
Kennisgebieden
  • Communicatie
  • Leiderschapstraining
  • Management
  • Marktstrategie
  • Opzet onderneming
Bezoek mijn website

Business roadmap – William Hekman helpt je om jouw doelen en dromen als ondernemer en bedrijf te bereiken door een combinatie van persoonlijke praktische begeleiding en coaching. Door het prioriteren van acties en het opstellen van een ‘roadmap’ op weg naar zakelijk succes.

– Wil jij groeien met je bedrijf?
– Je eigen ideeën en doelen scherp krijgen?
– Kan jij steun gebruiken om je organisatiedoelen te verwezenlijken?

Groeien als ondernemer en bedrijf is niet altijd even makkelijk. Wanneer je groeit als kind krijg je te maken met groeipijntjes en obstakels die je moet overwinnen. Persoonlijke en organisatie groei gaat met vallen en opstaan. Hoe zorg je ervoor dat je jezelf als ondernemer en als organisatie naar een hoger plan tilt? William helpt je te focussen op de zaken die belangrijk zijn voor de groei en succes van jouw bedrijf.

Tijdens je coaching ontwikkel jij je eigen ‘roadmap’ en ontdek je stap voor stap waar de grootste bottlenecks én kansen liggen om te groeien zowel als ondernemer als bedrijf. Door aan te sluiten bij wat er al is en te onderzoeken waar je als bedrijf naar toe wil. William is een coach die je helpt om in actie te komen, kwaliteit te leveren en dit te borgen in duurzame groei.

“Ik werk vanuit de visie en overtuiging dat ieder mens zelf de kwaliteiten in zich heeft om zijn of haar doelen te behalen.”

Hoe meer je jezelf kent en accepteert, hoe groter je zelfvertrouwen zal zijn. Hierdoor wordt het makkelijker om je persoonlijke- of organisatiedoelen te behalen. Investeren in jezelf en je bedrijf is dus altijd een goed idee! Ben je nieuwsgierig waar jouw persoonlijke ‘roadmap’ jou naar toe kan brengen? Wil je investeren in nieuwe kennis en ondernemersvaardigheden om een volgende stap te maken in jouw ontwikkeling?

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial