Ontvang €1.000,- voor een business coach

Kun jij als startende ondernemer wel wat ondersteuning gebruiken bij praktische zaken zoals je financiële administratie of het maken van een goed communicatieplan? Of heb je behoefte aan iemand om mee te ‘sparren’? Iemand die eens meedenkt, je een spiegel voorhoudt of je helpt met dingen waar je tegenaan loopt? Maak gebruik van een business coach!  Vraag bij De Startversneller een voucher aan van €1.000,- voor business coaching en kies de coach die bij jóu past uit een pool van meer dan 70 coaches.

‘Sneller winstgevend bedrijf’ met coaching

Een van de jonge bedrijven die gebruik maakte van De Startversneller is CeraSeals. Oprichter Gerard Harmelink: “De eerste jaren als ondernemer zijn het moeilijkst. Ik was allerlei dingen aan het ontwikkelen maar het leverde nog niets op. Daarom was De Startversneller belangrijk. Het hielp om de zaak goed op te zetten. De naam De Startversneller klopt helemaal voor ons. We zijn sneller een winstgevend bedrijf met naamsbekendheid geworden.”

Succesvolle start

De Startversneller helpt je bij een succesvolle start van je eigen bedrijf. Het programma is er voor startende ondernemers in de provincie Gelderland en Overijssel die niet langer dan 5 jaar zijn ingeschreven bij de KVK. Een Gelderse starter kan naast een coaching voucher een 2e voucher van €1.000,- aanvragen om te besteden aan het volgen van een vakgerichte opleiding. Een Overijsselse starter zal deelnemen aan 4 intervisiebijeenkomsten samen met andere startende ondernemers om te leren, te sparren en te netwerken. Daarnaast attenderen we je op relevante bijeenkomsten en breiden je netwerk uit door je met organisaties en personen in contact te brengen die je helpen bij de groei van je onderneming.

De Startversneller wordt gefinancierd door de provincies Overijssel en Gelderland. Programmamanager is Oost NL.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial