Ontvang €1.000,- voor een business coach (OV)

Kun jij als startende ondernemer wel wat ondersteuning gebruiken bij praktische zaken zoals je financiële administratie of het maken van een goed communicatieplan? Of heb je behoefte aan iemand om mee te ‘sparren’? Iemand die eens meedenkt, je een spiegel voor houdt of je helpt met dingen waar je tegenaan loopt? Maak gebruik van een business coach! Vraag bij De Startversneller een voucher aan van €1.000,- voor business coaching en kies de coach die bij jóu past uit een pool van meer dan 70 coaches.

Intervisie

De Startversneller helpt je bij een succesvolle start van je eigen bedrijf. Het programma is er voor ondernemers uit Overijssel die niet langer dan 5 jaar zijn ingeschreven bij de KVK. Naast een voucher van €1.000,- voor business coaching krijg je 4 intervisiebijeenkomsten aangeboden, om samen met andere startende ondernemers te leren, te sparren en te netwerken. Ook krijg je informatie over relevante bijeenkomsten en vergroot je je netwerk met organisaties en personen die je helpen bij de groei van je onderneming. Belangrijke voorwaarde is dat je fulltime bezig bent met je bedrijf of van plan bent om dat te gaan doen. Kijk voor meer informatie op de website van De Startversneller.

‘Sneller winstgevend bedrijf’ met coaching

Een van de jonge bedrijven die gebruik maakte van De Startversneller is CeraSeals. Oprichter Gerard Harmelink: “De eerste jaren als ondernemer zijn het moeilijkst. Ik was allerlei dingen aan het ontwikkelen maar het leverde nog niets op. Daarom was De Startversneller belangrijk. Het hielp om de zaak goed op te zetten. De naam De Startversneller klopt helemaal voor ons. We zijn sneller een winstgevend bedrijf met naamsbekendheid geworden.

De Startversneller wordt medegefinancierd door de provincie Overijssel. Programmamanager is ontwikkelingsmaatschappij Oost NL.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial