Startersdag Barneveld 1 oktober a.s.

Startersdag Barneveld 1 oktober a.s.

Programma

Op de locatie van het Johannes Fontanes College zal het middaggedeelte zich focussen op starters, waar het avondprogramma is gericht op zzp’ers. Het event wordt aangeboden via de 1,5M richtlijnen van het RIVM. Het middaggedeelte start om 15.00 uur waar bezoekers optioneel kunnen deelnemen aan het voorprogramma, een masterclass. De algehele opening start om 16.00 uur, waarna de seminars en workshops zullen starten. De opening van het avondgedeelte vindt plaats om 19.00, waarna keynote speaker Henri van Beusekom aan het woord komt. Hierna zullen de seminars en workshops starten, waarna er om 20.45 uur de mogelijkheid is om een masterclass te volgen.

Inhoud

De inhoud van de Startersdag bestaat uit inspirerende seminars, workshops en de informatiemarkt. Tijdens de seminars en workshops ga je een half uur de diepte in over een bepaald onderwerp met een kennispartner. Kies jouw favoriete sessie om jezelf te ontwikkelen tot een expert op dat gebied. Heb je na de sessie nog vragen? Bezoek dat de stand van deze kennispartner en ga het gesprek aan!

Op de informatiemarkt staan vele kennispartners klaar om jou te voorzien van informatie over onderwerpen als administratie & boekhouding, belastingen, financiën, juridisch, professionele uitstraling en risico’s. Na het bezoeken van de informatiemarkt kun jij met de verkregen informatie weer zelf aan de slag!

startersdagen.com

Meer informatie over het programma en aanmelden is te vinden op www.startersdagen.com

Volg en like ons:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial