Terugblik Week van de Ondernemer, Dag van de Starter

Terugblik Week van de Ondernemer, Dag van de Starter

Ondernemers zijn essentieel voor de economie en de maatschappij. Door werkgelegenheid te bieden, creativiteit, innovatieve producten en diensten en door bij te dragen aan verandering. Steeds meer ondernemers dragen namelijk ook nog eens bij aan het oplossen van de maatschappelijke uitdagingen. Zeker in deze onzekere en moeilijke tijd mogen we extra trots zijn op elke ondernemer, maar wij van De Startversneller zijn natuurlijk extra trots op de recent gestarte ondernemers.

Dit jaar werd de Week van de Ondernemer georganiseerd door de provincie Overijssel om alle ondernemers in het zonnetje te zetten. Op vrijdag 12 november trapte de provincie af met een speciale dag voor de startende ondernemer.

Ook starter Jelle ter Wee van DC Bikes was tijdens deze dag aanwezig. Jelle heeft gebruik gemaakt van De Startversneller voucher. Hij heeft zijn business coach ingezet om van een idee naar een concreet concept te komen. En wat een mooi concept; van een klassieke bromfiets naar een elektrische bromfiets. Dé mogelijkheid om een bromfiets een nieuw en duurzaam leven te geven.

Benieuwd wat De Startversneller voor jou als startende ondernemer (< 5 jaar ingeschreven bij de KvK) kan betekenen? Bekijk dan snel alle voorwaarden op onze website en meld je direct aan!

Volg en like ons:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial