Toolkit coaches

In deze toolkit vind je verschillende documenten om De Startversneller onder de aandacht te brengen bij je doelgroep.

Flyer en Logo

Download de nieuwste flyer (najaar 2021) voor Gelderland: Flyer Gelderland
Download de nieuwste flyer (najaar 2021) voor Overijssel: Flyer Overijssel

In opdracht van Provincie Gelderland heeft een onafhankelijk bureau onderzoek gedaan onder de starters uit Gelderland. En wat blijkt? De Startversneller is een programma met IMPACT voor Gelderse starters! Maar liefst 98% van de deelnemers, raadt het programma andere ondernemers aan. Het programma draagt daadwerkelijk bij aan een succesvollere start. Download de nieuwste infographic met alle data op een rijtje: Infographic Startversneller 2021

Logo De Startversneller: 

Teksten op website

Als vaste coach in de coachpool van De Startversneller kun je jezelf ook online presenteren. Hiervoor doen wij de volgende tekst-suggestie:

Als Business coach ben ik verbonden aan het programma De Startversneller. Dit programma wordt gefinancierd door de provincie Gelderland en Overijssel en is er voor ondernemers die maximaal 5 jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Als coach ben ik gekwalificeerd voor dit programma en help ik je graag verder met gerichte business coaching. Meedoen kan door je in te schrijven voor De Startversneller via www.destartversneller.nl. Ontdek snel of je in aanmerking komt voor een voucher van € 1.000,- te besteden aan coaching en/of opleiding. 

Voorbeeld algemene tekst voor op website

De Startversneller helpt ondernemers bij een succesvolle start van hun eigen bedrijf. Voorwaarde is dat je bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (max. 5 jaar) en gevestigd is in de provincie Overijssel of Gelderland. De coaching is specifiek gericht op het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden. Ondernemers komen in aanmerking voor een vouchers van € 1.000,- om te besteden aan coaching en aanvullend € 1.000,  voor een vakgerichte opleiding. Wij zijn / Ik ben als business coach verbonden aan De Startversneller.

Volgen en delen

Wil je podium geven aan jouw starters en ons volgen? Dat kan hier op De Startversneller Facebook pagina. Ook op LinkedIn zijn we actief. Bekijk hier De Startversneller groep speciaal voor de coaches gekwalificeerd voor ons programma. Natuurlijk kun je ons ook volgen op LinkedIn Company De Startversneller.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial