2022 in met heldere doelen en prioriteiten

Om succesvol te zijn als ondernemer of als bedrijf helpt het enorm om te weten wat je stip op de horizon is, waar wil je heen en waar leg je je focus op.

15 November

Natuurlijk is 2020 een apart jaar geweest, juist dan is het goed om te herijken waar je heen wilt. In deze workshop leer je hoe je die doelen kunt definiëren zodat ze bij jou en je bedrijf passen, jou en de mensen om je heen motiveren en je richting geven. Vervolgens gaan we het hebben over hoe je dan je activiteiten voor dit jaar plant zodat je “aan” je zaak werkt en niet er “in”. Wat worden je absolute prioriteiten om aandacht aan te besteden en komend jaar echt te gaan doen? Of je nu net gestart bent of al langer onderneemt, een dienst verleent of je bedrijf om fysieke producten draait, deze tools helpen je altijd. Tijdens en na de workshop is er voldoende tijd voor vragen, dus zorg dat je klaar zit om actief mee te doen!
Presentatie is in handen van Lizanne Jakobs, de oprichtster van Brilliant Work en bekende partner bij Start Club Arnhem. Dit coachings- en adviesbureau is verkozen tot de beste van Nederland voor het MKB voor zowel 2019 als 2020. Lizanne is al 10 jaar onderneemster en bedrijfscoach en weet wat de ingrediënten zijn van goed ondernemerschap! Zij en haar collega’s zijn geaccrediteerd door zowel de provincies Gelderland en Overijssel, als de overheid, om met 50-100% subsidie adviestrajecten voor ZZP en MKB te verzorgen. In haar workshops leer je hele praktische zaken die jou echt verder helpen en je meteen kunt toepassen.

Volg en like ons:
Meld je aan
Datum 15 November 2021 Tijd 15:30 - 16:30
Locatie

Velperplein 23-25, 6811 AH Arnhem

Prijs gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial