Avond netwerken en pitchen met Starterscollectief Veluwe

9 April

Pitchen en netwerken is het thema van de volgende gratis netwerkavond van Starterscollectief Veluwe op dinsdag 9 april a.s. bij Dutch Golf in Hattem.

Ben jij een startende of in de afgelopen 5 jaar gestarte ondernemer? En wil jij met jouw pitch aan de slag of deze aanscherpen en tegelijk andere gestarte ondernemers ontmoeten? Kom je dan bij ons aansluiten! Wij nodigen je van harte uit voor deze netwerkavond. Onze vorige netwerkbijeenkomst, waarbij we de startende ondernemers hebben begeleid in het maken van een goede pitch voor hun bedrijf, was een groot succes. Als vervolg daarop gaan we deze keer de uitdaging aan om naar elkaars pitches te luisteren en die met elkaar verder aan te scherpen. Edith Stegeman en Wendy de Haan zullen opnieuw daarbij helpen met adviezen en tips.

Een unieke kans om niet alleen te laten zien wat jij met jouw bedrijf te bieden hebt, maar ook waardevolle feedback te ontvangen en anderen te helpen met hun presentaties. Laat je inspireren door de verscheidenheid aan ondernemersverhalen en ontdek nieuwe mogelijkheden voor samenwerking en groei!

Daarnaast is er, zoals gewoonlijk, weer volop gelegenheid om te netwerken en connecties te maken.

Wethouder Margriet Brouwer van de gemeente Hattem zal ook aanwezig zijn om jullie te ontmoeten, evenals Ton Heddema van de Ir. R.R. van der Zeestichting, een van onze Vrienden van de Stichting.

 

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 9 April 2024 Tijd 19:00 - 22:00
Locatie

Dutch Golf Hattem, Konijnenbergerweg 3

Prijs Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial