Check & Connect: Coaches! Altijd al eens willen weten of businesscoaching iets voor jou is? Wat voor een types dat nu eigenlijk zijn en of Arjen Lubach wel of niet een punt heeft?

7 June

HAPPY HOUR COACHING
Check & Connect: Coaches!

Altijd al eens willen weten of businesscoaching iets voor jou is? Wat voor een types dat nu eigenlijk zijn en of Arjen Lubach wel of niet een punt heeft?

Kom 7 juni langs om 17:00 uur, want StartUp Nijmegen organiseert samen met Prospektr | Startversneller een meetup waarin je dit uitstekend kunt ervaren! Allemaal onder het genot van bier, wijn of fris.

Het programma:

Jeanine van de Groep (OostNL | De Startversneller)
Komt vertellen over ‘De Startversneller’, een voucher van maar liefst €1.000 waarmee jij een eerste coaching kan ervaren. (5m)

Daarnaast hebben we drie coaches uitgenodigd om te komen vertellen wat zij nu exact voor je kunnen doen en wat hun achtergrond en ervaring is. (10m)

  • Wendy van de Bos (JuistJij) – Coacht vanuit de visie dat verdieping en verbinding met jezelf als ondernemer zorgt voor leven en groei in je bedrijf. Ze helpt zelfstandig ondernemers vooral om zich of haarzelf te ontdekken en combineert op een liefdevolle, maar confronterende manier de menselijke kant aan succesvol ondernemerschap.”
  • Cees van Diemen (SRBN) – Adviseert, coacht en traint al sinds 1990 ondernemers en zzp-ers. Daarbij focust hij op de 3 M’s: Mens, Markt en Money en brengt via zijn uitgebreide netwerk graag mensen met elkaar in contact.
  • Ton Foks (Prospektr) – Coacht ondernemers en hun teams vanuit een datagedreven methode die is gericht op het omzetten van aannames naar waardevolle kennis. Uitgangspunt van zijn coaching is het stapsgewijs, in korte sprints van enkele weken met bruikbare tools werken aan klantontwikkeling en omzetgroei.

Daarna gaan we direct aan de borrel om schouder aan schouder om alle vragen te kunnen stellen die jij nog hebt. Jij zorgt voor jouw aanwezigheid, wij zorgen voor bier/fris/wijn/soep!

Programma:

16:50 uur inloop
17:00 uur opening programma
17:05 uur De startversneller – Jeanine van de Groep (OostNL)
17:15 uur Het effect van coaching – Ton Foks (Prospektr)
17:20 uur Meet the coach – Cees van Diemen (SRBN)
17:25 uur Meet the coach – Wendy van den Bos (JuistJij)
17:30 uur netwerken onder het genot van een drankje en kop soep
18:00 uur einde programma

Locatie:
Stationsplein 26
6512AB, Nijmegen

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 7 June 2022 Tijd 17:00 - 18:00
Locatie

Stationsplein 26
6512AB, Nijmegen

Prijs Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial