LEAD-GENERATOR

Hoe kom ik aan meer leads? Workshop op 8 december a.s. gegeven door Lizanne Jakobs

8 December

We zouden allemaal wel heel veel, en het goede soort leads willen, maand in en maand uit. De juiste klant, met het juiste budget, die precies jouw product of dienst wil kopen en magisch bij je aanklopt. Maar zo gebeurt het zelden, of niet zo vaak als je zou willen. Dus wat kun je doen om die potentiële klanten wel binnen te halen? In deze workshop leer je zelf beter worden in:

– goed kijken naar je doelgroep

– waar je ze kunt vinden

– welke activiteiten je kunt doen om ze geïnteresseerd te krijgen

– hoe je dit gaat plannen door het jaar heen

Belangrijk hierbij is dat dit zal variëren afhankelijk van jouw sector en doelgroep. Er is dus niet een “one size fits all” oplossing, maar wel een manier waarop je zelf aan het roer staat van je on- en off line marketing activiteiten.

Deze workshop wordt gegeven door Lizanne Jakobs, drs Bedrijfscommunicatie en gecertificeerd DISC trainer meer dan 25 jaar ervaring in sales en marketing van diensten en producten. Ze is de oprichtster van Brilliant Work, dat is verkozen tot beste bedrijfscoachingsbureau van Nederland door Acquisition International voor 2022. De meeste coachingstrajecten bij Brilliant Work zijn op gesubsidieerde basis voor ZZP en MKB. Lizanne leidt workshops op een aanstekelijke manier, heel open en met een vleugje humor. Tijdens de workshop is er veel tijd en ruimte voor vragen en interactie.

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 8 December 2022 Tijd 17:00 - 17:30
Locatie

Rembrandtlaan 70
5461 GH  VEGHEL

Prijs Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial